ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλησπέρα σε όλο το team του Amerikanos24. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες πλησιάζουν και η στήλη αρχίζει να ρίχνει… κλεφτές ματιές στο μπασκετικό τουρνουά του καλοκαιριού, που θα διεξαχθεί στην Λιλ και στο Πάρισι.

Βέβαια, πριν πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όποιος θέλει μπορεί να ξαναδεί το “UpTempo” της Πέμπτης (18/7), για να μάθει όλες τις εξελίξεις για τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και την Euroleague.

Επιστρέφοντας στα δικά μας, τα στοιχηματικά, το «πορτοκαλί» event του καλοκαιριού πλησιάζει, καθώς το τζάμπολ θα γίνει στην Λιλ το επόμενο Σάββατο (27/7) και άπαντες γνωρίζουν πως το αδιαφιλονίκητο φαβορί του τουρνουά είναι οι ΗΠΑ, που έχουν συνθέσει μία νέα… Dream Team.

Όμως, ποιες άλλες ομάδες θα πάρουν μετάλλιο; Θα τα καταφέρει η Γαλλία του Βενσάν Κολέ;

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι προ των πυλών και οι «τρικολόρ» μοιάζουν έτοιμοι γι’ αυτούς εδώ και καιρό. Βλέπετε, οι Γάλλοι αγωνίζονται στο «σπίτι» τους, έχουν «στρωτό» πρόγραμμα στον Όμιλο (Group B με Βραζιλία, Ιαπωνία, Γερμανία) και θα τα δώσουν όλα για μία επιτυχία μπροστά στο κοινό τους.

Φυσικά, ο Βίκτορ Ουεμπανιάμα είναι το «αστέρι», που… λάμπει και ξεχωρίζει, όμως ο Κολέ έχει ούτως ή άλλως ένα γεμάτο ρόστερ στη διάθεσή του. Ο Ρούντι Γκομπέρ κυριαρχεί στο ζωγραφιστό, ο Εβάν Φουρνιέ πάντα ξεχωρίζει στα τουρνουά της FIBA, ο Νικολά Μπατούμ είναι μία… σίγουρη λύση, ενώ στη δωδεκάδα υπάρχει και αρκετή εμπειρία από την Euroleague με τους Ματίας Λεσόρ, Νάντο ντε Κολό, Γκερσόν Γιαμπουσέλε και όχι μόνο.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι πάντα είναι το… main event για μία εθνική ομάδα και η Γαλλία, που διοργανώνει το αθλητικό γεγονός της τετραετίας, διαθέτει όλα τα απαραίτητα «υλικά» για να φτάσει μακριά. Εκτίμησή μας είναι πως μπορεί να ανέβει στο βάθρο.

Γι’ αυτό και θα αγοράσουμε τη σχετική επιλογή μέσα από το Pamestoixima.gr στο 1.75. Παρεμπιπτόντως, οι στοιχηματικές εταιρείες θεωρούν πως οι Γάλλοι είναι το 3ο φαβορί για την κατάκτηση ενός μεταλλίου στο επικείμενο τουρνουά, πίσω από τις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Ανακεφαλαίωση:

Ολυμπιακοί Αγώνες: Να κερδίσει μετάλλιο η Γαλλία στο 1.75 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;