ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Είναι φοβερό το πώς χάθηκε το ταμείο στο χθεσινό προγνωστικό. Αναλύσαμε τέλεια το ματς της Ελσίνκι με την Πανεβέζις, το G/G πέρασε από ημίχρονο αλλά… Οι γηπεδούχοι κατάφεραν στις μπόλιες τελικές τους στο δεύτερο μέρος να μην σκοράρουν και το 1-1 μέχρι τέλους. Από το πουθενά λοιπόν δεν πέρασε το 2.30, αλλά εμείς θα συνεχίσουμε με τα προκριματικά του Champions League. Εκεί όπου ξεχωρίζουμε το Ντιφερντάνζ-Κλάκσβικ και εν μέρει απορούμε με τις αποδόσεις. Stoiximan λοιπόν μπροστά μας και πάμε για ποντάρισμα.

«Πόση μπάλα αντέχεις;» – Δείτε καθημερινά τα επεισόδια για το Euro 2024 με τη Μαίρη Καργιώτη και τον Γιάννη Ράνιο

Το φινάλε της σεζόν πριν από δύο μήνες βρήκε την Ντιφερντάνζ να κατακτά το πρωτάθλημα στο Λουξεμβούργο. Ήταν το πρώτο της ιστορίας της, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League. Ωστόσο, ξεκίνησε με άσχημο τρόπο και πλήρωσε την απειρία της. Ήττα με 2-0 στα Νησιά Φερόε από την Κλάκσβικ και πλέον αναζητά μια τεράστια ανατροπή. Δύσκολο θα πούμε, εμείς…

Από την άλλη, η Κλάκσβικ έχει φουλ ρυθμό από το πρωτάθλημά της. Βρίσκεται στην 3η θέση, στο -3 από τη 2η και στο -9 από την κορυφή. Ασφαλώς, η περσινή της φοβερή πορεία που της εξασφάλισε τη συμμετοχή σε ευρωπαϊκούς ομίλους για πρώτη φορά την έκανε πιο έμπειρη. Βελτιώθηκε, επένδυσε και συνεχίζει να δείχνει συνέπεια και φέτος. Δείχνει να έχει βρει τον τρόπο να κάνει ζημιές και είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση.

Ασφαλώς, ακόμα το εισιτήριο για τον 2ο προκριματικό δεν έχει κλειδώσει. Αλλά η Κλάκσβικ θέλει ένα γκολ και θα το βρει για να το καταφέρει απέναντι στην Ντιφερντάνζ, η οποία ψάχνει την ισορροπία στο παιχνίδι της.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ:

Ντιφερντάνζ-Κλάκσβικ G/G (1.70) Stoiximan

 

Εναλλακτική επιλογή (με ρίσκο): G/G & X2 (3.10) Stoiximan

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;