ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλημέρα σε όλο το team. Όπως έχουμε εξηγήσει και άλλες φορές, η εποχή δεν ενδείκνυται για μεγάλα πονταρίσματα και έτσι στρέφουμε το βλέμμα μας στις μακροχρόνιες επιλογές. Μπορούν οι Μιλγουόκι Μπακς να κατακτήσουν την 1η θέση στην Ανατολική Περιφέρεια του ΝΒΑ;

Πριν πάμε στα δικά μας, εδώ μπορείτε να βρείτε το πρόσφατο επεισόδιο του “UpTempo”, μαζί με τον Αχιλλέα Μαυροδόντη, στο κανάλι μας στο YouTube.

Πίσω, λοιπόν, στο κεντρικό θέμα του άρθρου. Θα βγουν πρώτοι στην Ανατολή οι Μιλγουόκι Μπακς; Η απάντηση είναι σίγουρα περίπλοκη.

Στο Pamestoixima.gr η συγκεκριμένη επιλογή προσφέρεται στο πολύ ικανοποιητικό 7.25 και θεωρούμε πως έχει value, για λόγους που θα αναλύσουμε τη συνέχεια.

Αρχικά, τα «ελάφια» δεν έχουν αλλάξει σχεδόν τίποτα στο ρόστερ τους το φετινό καλοκαίρι. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Ντάμιαν Λίλαρντ υποθέτουμε πως θα συνεργάζονται ακόμα καλύτερα στο παρκέ την νέα σεζόν και σίγουρα οι Μπακς είναι… διψασμένοι, μετά τις αποτυχίες των τελευταίων ετών.

Στον πάγκο τους παραμένει ο Ντοκ Ρίβερς, ένας προπονητής που έχει γνωρίσει μεγάλη κριτική στις ΗΠΑ, όμως έχει το “know how”, ειδικά σε ό,τι αφορά το δικό μας στοίχημα: τις regular season. Ο Ρίβερς διαθέτει τα εργαλεία στο ρόστερ του, ώστε να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα πάει… τρένο στην κανονική διάρκεια της σεζόν.

Προφανώς, μεγάλο φαβορί για τη σχετική πρωτιά είναι οι πρωταθλητές, Μπόστον Σέλτικς. Όμως, όπως έχουμε εξηγήσει και σε προηγούμενες στήλες, δεν θα παίξουμε ποτέ ένα μακροχρόνιο, που θα ολοκληρωθεί οκτώ μήνες αργότερα και θα δίνεται σε αποδόσεις 2.00-3.00. Θεωρούμε πως δεν έχει στοιχηματική αξία.

Από εκεί και πέρα, οι Σίξερς παρουσιάζονται ως 2ο φαβορί, μετά την προσθήκη του Πολ Τζορτζ. Ωστόσο, ειλικρινά, ποιος μπορεί να ποντάρει με σιγουριά στην ομάδα από τη Φιλαδέλφεια; Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε πως ο Τζοέλ Εμπίιντ «βγάζει» προβλήματα τραυματισμών και δεν είναι 100% σταθερός στη regular season.

Οι Μιλγουόκι Μπακς τερμάτισαν στη 1η θέση της Ανατολής τη σεζόν 2022-2023 (58-24 ρεκόρ) και «έπεσαν» στην 3η τη σεζόν 2023-2024 (49-33). Ο Αντετοκούνμπο δεν κάνει… skip παιχνίδια και αναφέρεται συχνά στις «καλές συνήθειες», που θέλει να «χτίζει» η ομάδα του με συνεχόμενες νίκες.

Η νοοτροπία του Γιάννη, η 2η σεζόν με τον “Dame”, ο βασικός κορμός της ομάδας και το γεγονός πως τα κατάφερε πρόσφατα στο συγκεκριμένο κομμάτι έρχονται και «δένουν» με το υψηλό 7.25 του Pamestoixima.gr. Γι’ αυτό και θα προχωρήσουμε στο συγκεκριμένο bet.

Ανακεφαλαίωση:

ΝΒΑ – Ανατολική Περιφέρεια Νικητής: Μιλγουόκι Μπακς στο 7.25 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;