ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλησπέρα σε όλο το team. Τα Προολυμπιακά Τουρνουά ολοκληρώθηκαν, η μακροχρόνια επιλογή με την πρόκριση της Ελλάδας επιβεβαιώθηκε και η στήλη συνεχίζει με κέρδη. Αυτή τη φορά θα σταθούμε στην αναμέτρηση Σιάτλ Στορμ – Λας Βέγκας Έισις (10/7, 22:00) για το WNBA.

Φυσικά, το μεσημέρι της Πέμπτης (11/7, 13:00) θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε μαζί με τον Αχιλλέα Μαυροδόντη για όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Euroleague, αλλά και να μπούμε σε… ρυθμούς Ολυμπιακών Αγώνων, μέσα από το “UpTempo”.

Πίσω στα δικά μας, τα στοιχηματικά. Η εποχή δεν ενδείκνυται για μεγάλα πονταρίσματα, όμως η δράση δεν σταματά ποτέ και όπως αναφέραμε νωρίτερα, στο… μικροσκόπιο θα μπει η αναμέτρηση Σιάτλ Στορμ – Λας Βέγκας Έισις.

Οι γηπεδούχες έχουν μπει πολύ καλά στη σεζόν και βρίσκονται στη 2η θέση της δυτικής περιφέρειας με ρεκόρ 14-7. Μάλιστα, έχουν τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους και η Τζούελ Λόιντ τις οδηγεί σε διαδοχικές επιτυχίες, μετρώντας σχεδόν 20 πόντους ανά παιχνίδι.

Βέβαια, το έργο της ομάδας από το Σιάτλ το βράδυ της Τετάρτης δεν θα είναι εύκολο. Παρά τη φόρμα τους οι Στορμ παρουσιάζονται στοιχηματικά ως αουτσάιντερ, αφού αντιμετωπίζουν τις πρωταθλήτριες από το «ΛΑ».

Οι Έισις διαθέτουν ταλέντο στο ρόστερ τους, αλλά προς το παρόν δεν κάνουν μία regular season με… σπασμένα τα φρένα. Για του λόγου το αληθές, έχουν ρεκόρ 13-7 και βρίσκονται στην 3η θέση της Δύσης.

Το Σιάτλ Στορμ – Λας Βέγκας Έισις αποτελεί… ματσάρα για τη δυτική περιφέρεια του WNBA και πιστεύουμε πως θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Γι’ αυτό και θα επιλέξουμε των +5,5 των γηπεδούχων, που δίνεται στο ικανοποιητικό 1.78 στο Pamestoixima.gr.

Ανακεφαλαίωση:

Σιάτλ Στορμ – Λας Βέγκας Έισις: Σιάτλ Στορμ +5,5 στο 1.78 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;