TENNIS



Mission accomplished. Πέρασε και η Εθνική μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, πέρασε και το σημείο μας με τον Τόμας Ουόκαπ και είμαστε όλοι χαρούμενοι. Εδώ έχουμε ένα μπρέικ μερικών ημερών από σχεδόν όλες τις ομάδες που προετοιμάζονται για το τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων στην Γαλλία, οπότε θα αλλάξουμε άθλημα. Ναι, καλά ακούσατε.

Με ρωτήσατε πολλοί μετά την επιτυχία μου στις προβλέψεις στο ΠΟΣΟ ΜΠΑΛΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ στο Amerikanos24tv, να βάλω και ποδόσφαιρο και τένις στο ρεπερτόριο μου, οπότε νομίζω πως τώρα έιναι η πιο κατάλληλη ευκαιρία. Δεν θα πάω ακόμα σε μακροχρόνια για μπάσκετ, καθώς έχουμε μπροστά μας δρόμο, οπότε πάμε να δούμε τι έχουμε από το Wimbledon.

(16:15) Κάρλος Αλκαράθ – Τόμι Πολ: OVER 3.5 σετ (1.60 Novibet) 

Πάμε σχετικά safe στην πρώτη επιλογή μας από άλλο άθλημα. Ο Κάρλος Αλκαράθ είναι το απόλυτο φαβορί στον προημιτελικό του Wimbledon, αλλά ο Τόμι Πολ έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με το φανταστικό τένις το οποίο έχει παίξει σε αυτό το τουρνουά. Στα μεταξύ τους παιχνίδια είναι στο 2-2, ενώ τρία από τα τέσσερα παιχνίδια έχουν πάει σε τρία σετ (best-of-three παιχνίδια). Με λίγα λόγια είναι ένα σχετικά αμφίρροπο παιχνίδι, που ναι μεν έχει φαβορί, αλλά μπορεί να δούμε πάνω από τέσσερα σετ. Ο Πολ πέρασε πολύ εύκολα στα δύο τελευταία παιχνίδια του, κερδίζοντας με 3-0 και τα δύο. Την ίδια ώρα ο Αλκαράθ στα τελευταία δύο του παιχνίδια έχει χάσει τρία σετ.

Επομένως, δεν ρισκάρουμε, πάμε σε σχετικά safe επιλογή και πάμε για το πρώτο μας ταμείο και στο τένις.

Να είστε όλοι καλά.

DA

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;