ΜΠΑΣΚΕΤ



Η Εθνική μας ρίχνεται στη μάχη των νοκ άουτ! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Ελλάδα αντιμετωπίζουν τη Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς, σε ένα παιχνίδι όπου θα κρίνει την πρόκριση στον τελικό. Πάμε να δούμε λοιπόν τις επιλογές μας για το Ελλάδα – Σλοβενία Στοίχημα.

Σαφώς βέβαια επιλογές για μπαλίτσα υπάρχουν και είναι πολλές, καθώς στο Amerikanos24 γίνεται σπουδαία δουλειά με τις επιλογές για το Euro. Δείτε τις επιλογές για τα σημερινά παιχνίδια.

Πάμε στα δικά μας τώρα. Η Ελλάδα είναι το φαβορί και όχι άδικα. Η Σλοβενία δεν έχει πείσει με την απόδοσή της στο φετινό Προολυμπιακό, καθώς τα περιμένει όλα από τον Λούκα Ντόντσιτς. Από τη μια έχει μια βάση αυτό, καθώς ο σταρ των Μάβερικς είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες του πλανήτη, όμως ένας κούκος είναι πολύ δύσκολο να φέρει την άνοιξη στο σύγχρονο μπάσκετ.

Πάνω σε αυτό θα ξεκινήσουμε τα πονταρίσματά μας με τη νίκη της Ελλάδας, στην οποία θα προσθέσουμε και ένα μικρό χάντικαπ. Ελλάδα -2,5 στην Stoiximan  η πρώτη μας επιλογή.

Πάμε τώρα στα ειδικά και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Με τα νοκ άιυτ να φτάνουν, ο Γιάννης περιμένουμε πως θα παίξει ΠΟΛΥ. Έτσι, θα γράψει και νούμερα, οπότε το Γιάννης Αντετοκούνμπο νταμπλ – νταμπλ είναι ιδανικό.

Στο Up Tempo που προβλήθηκε στο YouTube την Πέμπτη (4/7), μιλήσαμε πολύ για την Εθνική και τα όσα είδαμε. Πατήστε εδώ για να το δείτε ξανά!

Ας κάνουμε λοιπόν μια ανακεφαλαίωση στις επιλογές μας για το Ελλάδα – Σλοβενία Στοίχημα:

Ελλάδα -2,5

Γιάννης Αντετοκούνμπο νταμπλ – νταμπλ

To συγκεκριμένo bet μας πληρώνει με απόδοση 2.77 στην Stoiximan Stoiximan

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;