ΜΠΑΣΚΕΤ



Δεν πέρασε προχθές το βράδυ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με το under 0.5 τρίποντο παρόλο που η ανάλυση μας είχε βάση και διάβασμα. Σούταρε μόλις ένα τρίποντο και αυτό όταν τελειώνε ο χρόνος της επίθεσης της Εθνικής μας, αλλά ευστόχησε. Σήμερα, η Εθνική τα παίζει όλα για όλα κόντρα στην Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς χωρίς τον Κώστα Αντετοκούνμπο. Ναι, είμαστε φαβορί, αλλά σε καλή μέρα ο Λούκα και η Σλοβενία μπορούν να μας πετάξουν έξω. Θέλει πολύ προσοχή και από τον Βασίλη Σπανούλη και από τους παίκτες το σημερινό παιχνίδι. Πάμε όμως να δούμε τι έχουμε επιλέξει για στοίχημα.

(17:30) Ελλάδα – Σλοβενία: Γιάννης Αντετοκούνμπο OVER 8.5 ριμπάουντ (1.71 Novibet

Ο Γιάννης είχε μόλις δύο ριμπάουντ σε 18 λεπτά στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της Εθνικής φέτος. Κάτι το οποίο δεν συνηθίζει. Το line παρόλα αυτά είναι στο 8.5, την ώρα που στο ΝΒΑ μπορεί να το βρούμε και στο 12.5. Θα μου πείτε λιγότερα αγωνιστικά λεπτά, λιγότερα ριμπάουντ. Και έχετε δίκιο. Αλλά σε ένα do-or-die παιχνίδι κόντρα στον Ντόντσιτς, νομίζω πως ο Γιάννης και θα αγωνιστεί περισσότερο (πάνω από 20 λεπτά) και θα είναι παντού μέσα στο γήπεδο.

Θα πάω με το over στην συγκεκριμένη κατηγορία και έχω από κοντά και άλλο ένα στοίχημα το οποίο μου αρέσει αρκετά και όποιος θέλει να ρισκάρει μπορεί να το κάνει. Ο Γιάννης να μην βάλει τρίποντο (1.83 στη Novibet). Ναι, θα μου πείτε έχεις κολλήσει. Και ναι, έχω κολλήσει. Αλλά θα σας εξηγήσω γιατί. Πρώτον, το line έπεσε αντί να ανεβεί μετά το πρώτο τρίποντο του Γιάννη κόντρα στους Δομινικανούς. Θυμίζω το είχαμε παίξει στο 2.15. Δεύτερον, ο Γιάννης έχει άλλη θέση στην Εθνική. Δεν θα πάρει την μπάλα ψηλά έξω από το τρίποντο και θα οργανώσει το παιχνίδι για αυτή την ομάδα. Αυτό θα το κάνει στους Μπακς. Εδώ θα παίξει με την μπάλα χαμηλά στο ποστ και θα τρέξει στο transition.

Επομένως, στοιχηματικά έχει αρκετό value και το να ΜΗΝ βάλει τρίποντο σήμερα. Πάμε με αυτά τα δύο με βασικό μου σημείο τα ριμπάουντ του Greek Freak.

Αυτά από εμένα σήμερα. Καλή επιτυχία στην Εθνική μας.

DA

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;