ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Επιστροφή, επιτέλους, στο Euro 2024. Τα νοκ-άουτ συνεχίζονται και πλέον βρισκόμαστε στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Δύο ματσάκια σήμερα και άλλα τόσα αύριο, τα οποία είναι αρκετά ύπουλα και ζόρικα. Τα σημερινά τα λες και ντέρμπι, θα μπορούσαν άνετα να είναι και ζευγάρια τελικού. Ισπανία-Γερμανία και Πορτογαλία-Γαλλία, λοιπόν.

«Πόση μπάλα αντέχεις;» – Δείτε καθημερινά τα επεισόδια για το Euro 2024 με τη Μαίρη Καργιώτη και τον Γιάννη Ράνιο

Τα παίρνουμε αμφότερα, ανοίγουμε τη Stoiximan και πάμε να ποντάρουμε. Κάνουμε αρχή με το Ισπανία-Γερμανία. Οι δύο καλύτερες ομάδες των προημιτελικών κοντράρονται. Η Ισπανία έχει 4/4 με 9-1 γκολ στο Euro 2024, ενώ η Γερμανία μετράει 3-1-0 με 10-2 τέρματα. Τα «πάντσερ» βγάζουν ζητήματα στην άμυνα και η «φούρια ρόχα» μοιάζει πιο πλήρης σε όλες τις γραμμές της. Γι’ αυτό και θα την προτιμήσουμε, πιστεύοντας πως έστω και οριακά θα προκριθεί στο 90λεπτο.

Όσον αφορά το δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, Πορτογαλία και Γαλλία κοντράρονται σε ένα remake του τελικού του 2016. Αμφότερες δεν μας έχουν τρελάνει με την απόδοσή τους. Ένα κλικ καλύτερη εικόνα από την Πορτογαλία, αλλά δεν έχει ουσία στο παιχνίδι της. Όχι ότι έχει η Γαλλία, η οποία έχει σκοράρει δύο αυτογκόλ και ένα πέναλτι. Δείχνει φουλ ισορροπημένο το ματς και τρομερά δύσκολο σε προβλέψεις. Γι’ αυτό και δεν θα πάμε με αποτέλεσμα, αλλά με τον Εμπαπέ που πρέπει επιτέλους να σκοράρει μετά την πρεμιέρα.

 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:

Ισπανία-Γερμανία  1 (2.87) Stoiximan

Πορτογαλία-Γαλλία  Να σκοράρει ο Εμπαπέ (2.67) Stoiximan

 

Εναλλακτική επιλογή:

Ισπανία-Γερμανία : Πρόκριση Ισπανίας (1.90) Stoiximan

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;