ΜΠΑΣΚΕΤ



Η Ελλάδα δεν είχε πρόβλημα απέναντι στην Δομινικανή Δημοκρατία και ο Τόμας Ουόκαπ έπαιξε σημαντικό ρόλο σε αυτό.

Με τον Τόμας Ουόκαπ να παίζει στο «2», η δημιουργία δεν του βγήκε, όμως είχε 17 πόντους με τρία τρίποντα, όντας ο δεύτερος σκόρερ πίσω από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Έτσι, μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Τόμας Ουόκαπ είχε αρκετά να πει για την Εθνική, τους Καλάθη – Αντετοκούνμπο, αλλά και τον Βασίλη Σπανούλη, με τον «Ουοκαπόπουλο» να σχολιάζει και τις μεταγραφές του Ολυμπιακού!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τόμας Ουόκαπ στο Amerikanos24:

Για τη νίκη της Ελλάδας απέναντι στη Δομινικανή Δημοκρατία:

«Παίξαμε καλά. Υπήρχαν πολλά πράγματα να βελτιώσουμε. Υπήρχαν, κάποια καλά, κάποια κακά, αλλά. Είχαμε πολλές καλές προσπάθειες, ειδικά αμυντικά σήμερα, και αυτό είναι που θα χρειαστεί για μας».

Για την κοινή του παρουσία στο παρκέ με τον Καλάθη:

Είναι υπέροχο, ξέρεις, παίρνει πραγματικά την πίεση από τον καθένα μας. Είναι απόλαυση να παίζεις μαζί του. Βλέπει τα πάντα. Και νομίζω ότι ανοίγει λίγο για τον καθένα από εμάς. Μπορούμε να ξεφύγουμε από τον καλύτερο αμυντικό γιατί έχουμε δύο επιλογές για να το κάνουμε αυτό. Αλλά παίζοντας μαζί του είναι πραγματικά μια απόλαυση.

Για την κοινή του παρουσία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο:

«Είναι απίστευτο, για να είμαι ειλικρινής.  Ξέρεις, είναι μερικές διαφορετικές φορές… απόψε, όπου απλά είχες, είσαι σαν, σε ξαφνιάζει κάτι που έκανε. Ήταν, έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και είναι όπως είπε ο ίδιος συνεχίζουμε. Μένουμε συγκεντρωμένοι και συνεχίζουμε.

Για την προετοιμασία του Βασίλη Σπανούλη:

«Δεν είναι μόνο για απόψε, αλλά και για όλα όσα προηγούνται. Ξέρεις, ο κόουτς προετοιμάζει τα πάντα στην ομιλία πριν. Είναι τα πάντα που οδηγούν στο παιχνίδι. Έχουν περάσει δυόμισι, τρεις εβδομάδες. Εκεί είναι που έχει κάνει τη δουλειά του και μας προετοίμασε. Και απόψε ήταν απλά η συνέχεια, κοουτσάροντας ένα καλό παιχνίδι. Παίξαμε ένα καλό παιχνίδι.  Ο πίνακας το έδειξε».

Για τις μεταγραφές των Βιλντόζα και Ντόρσεϊ στον Ολυμπιακό:

«Είναι υπέροχο, αλλά εμείς θα τα ασχοληθούμε με τον Ολυμπιακό, ξέρεις, μετά την εθνική ομάδα».

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;