ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Είχαμε πει από χθες πως η Σλοβενία θα έβαζε δύσκολα στην Πορτογαλία, αλλά αυτό δεν το περιμέναμε. Όχι απλώς το 0-0, αλλά και το ότι θα φτάσει ως τα πέναλτι. Δεν επιβεβαιώθηκε το G/G και έχουμε 2/4 ταμεία στα νοκ-άουτ του Euro 2024. Το φετινό Euro είναι τρομερά απρόβλεπτο η αλήθεια είναι. Και ακόμα και οι «μικροί», δείχνουν ικανοί να κάνουν τη ζημιά στους μεγάλους. Βέβαια, μόνο η Ιταλία την έχει πατήσει μέχρι σήμερα, αφού οι υπόλοιποι με κάποιο τρόπο έχουν πάρει την πρόκριση. Στρεφόμαστε σήμερα στο Ρουμανία-Ολλανδία, όπου υπάρχει ένα σημείο που μας κάνει να απορούμε. Στις περισσότερες εταιρείες, όπως και στη Stoiximan θα το βρούμε πολύ ψηλά και θα το ποντάρουμε.

«Πόση μπάλα αντέχεις;» – Δείτε καθημερινά τα επεισόδια για το Euro 2024 με τη Μαίρη Καργιώτη και τον Γιάννη Ράνιο

Ας αρχίσουμε, λοιπόν. Οι Ρουμάνοι πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις στον όμιλο και τελικά πέρασαν ως πρώτοι. Τρομερό transition ως ομάδα, βγάζει πολλές φάσεις στο 90λεπτο και με καλές προϋποθέσεις. Σκόραρε τέσσερα γκολ στους ομίλους, δέχτηκε άλλα τρία. Γουστάρει να παίζει ανοιχτά και καλά κάνει, με τα χαρακτηριστικά των παικτών της να κουμπώνουν τέλεια στο πλάνο του Ιορντανέσκου.

Απέναντί τους, οι Ολλανδοί. Για ακόμη ένα τουρνουά, πάνε με προσδοκίες αλλά και πάλι είναι… «τραλαλί και τραλαλό». Δεν βγάζουν σοβαρότητα, δέχονται εύκολα φάσεις και γκολ. Έχουν μεγάλη ποιότητα μπροστά, φτιάχνουν τελικές και σκοράρουν αλλά αν δεν φτιάξουν και το πίσω, δεν θα πάνε μακριά. Είναι ευκαιρία, πάντως, για τους οράνιε το γεγονός πως βρίσκονται στην «βατή» πλευρά του ταμπλό.

Όλα δείχνουν πως οι εταιρείες έχουν εκτιμήσει λάθος το ματσάρισμα. Διότι δεν γίνεται να βρίσκεται σε τόσο μικρή απόδοση το «διπλό», όπως και το goal/goal.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ:

Ρουμανία-Ολλανδία Goal/Goal (2.05) Stoiximan

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;