ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Είπαμε χθες, η Ουγγαρία είναι ένα κλικ ανώτερη ομάδα από τη Σκωτία και επιβεβαιώθηκε έστω και με δραματικό τρόπο. Η πρόταση για το ματς του Euro 2024 πέρασε και να δούμε πλέον αν θα προκριθεί ως μία από τις καλύτερες τρίτες. Γιατί μην ξεχνάτε, την έχουμε ποντάρει στη Stoiximan για πρόκριση στα νοκ-άουτ σε ένα από τα μακροχρόνια. Σήμερα, έχουμε δύο επιλογές από το Euro 2024, αλλά εμείς θα ασχοληθούμε με αυτό που έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ασφαλώς μιλάμε για το Κροατία-Ιταλία, στο οποίο θα κριθούν πολλά για τη συνέχεια.

«Πόση μπάλα αντέχεις;» – Δείτε καθημερινά τα επεισόδια για το Euro 2024 με τη Μαίρη Καργιώτη και τον Γιάννη Ράνιο

Πώς θα προσεγγίσουμε ένα τόσο δύσκολο και ίσως οριακό παιχνίδι; Πάμε να δούμε, λοιπόν. Η Κροατία κάτι παθαίνει στα Euro και δεν καταφέρνει να πραγματοποιήσει αξιόλογες πορείες. Σε αντίθεση με το Παγκόσμιο Κύπελλο. Στα δύο πρώτα ματς, τόσο απέναντι σε Ισπανία όσο και στην Αλβανία, ήταν κακή. Ένα σούπερ 20λεπτο είχε κόντρα στους Αλβανούς, άντε και άλλο ένα καλό τέταρτο με τους Ισπανούς. Τίποτα παραπάνω. Έχει τεράστιο αμυντικό πρόβλημα, ενώ μπροστά φτιάχνει φάσεις. Για να προκριθεί, όμως, θέλει μόνο νίκη και σήμερα πρέπει να βρει την κατάλληλη ισορροπία.

Απέναντί της, η ανανεωμένη και με πολλά σκαμπανεβάσματα Ιταλία. Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι είδε την ομάδα του να κάνει εξαιρετική πρεμιέρα κόντρα στην Αλβανία. Στη 2η αγωνιστική όμως έχασε με κάτω τα χέρια από την Ισπανία. Αν δεν ήταν ο Ντοναρούμα δε, τότε το κοντέρ θα είχε σταματήσει στο 3 ή 4-0 και όχι στο 1-0. Φοβική, με πολλά ζητήματα στον άξονα, ενώ μπροστά δεν έφτιαξε φάση. Κατώτερη των περιστάσεων και γι’ αυτό ο έμπειρος τεχνικός ενδεχομένως να γυρίσει τη διάταξη σε 3-4-2-1 από 4-3-3. Το καλό βέβαια για την ανώτερη ποιοτικά «σκουάντρα ατζούρα» είναι πως παίζει για δύο αποτελέσματα, αφού με νίκη ή ισοπαλία είναι σίγουρα δεύτερη και πέφτει πάνω στην Ελβετία. Αν ηττηθεί, θέλει να μη νικήσει η Αλβανία. Αν ηττηθεί και δεν νικήσει η Αλβανία, θα είναι 3η και θα πρέπει να περιμένει να μάθει αν θα προκριθεί.

Αλλαγές και από τις δύο πλευρές αναμένονται, όπως και ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παιχνίδι με αρκετή σκοπιμότητα και τακτική εκατέρωθεν. Ένα γκολ, όμως, φτάνει να ανοίξει το ματς και τον ρυθμό. Και οι δύο είναι ομάδες που ξέρουν να παίρνουν αυτό που θέλουν. Ωστόσο, οι Κροάτες δεν πείθουν με τίποτα, είναι αργή ομάδα και με πολλά θέματα ανασταλτικά. Η Ιταλία έχει αρκετά ζητήματα, επίσης, αλλά αν περάσει της στρώνεται ο δρόμος για κάτι καλό. Πέφτει πάνω στους Ελβετούς και μετά αποφεύγει Ισπανία, Γερμανία και Πορτογαλία. Ιδανικό θα το έλεγα…

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ2 & G/G (2.20) Stoiximan

 

ΥΓ. Έχουμε, όμως, και ένα fun bet που φτάνει… 37 απόδοση. Θέλουμε τύχη για να επιβεβαιωθεί αλλά δεν είναι και απίθανο. Θα ψάξουμε τις κάρτες των Κόβασιτς (3.80) και Καμπιάζο (5.00) που αναμένεται να είναι βασικοί. Και θα το συνδυάσουμε με την παραπάνω πρόταση. Ασφαλώς, αν θέλετε κάτι το παίζετε και μόνο του!

FUN BET: Σε απόδοση 37, λοιπόν, το Bet builder μας έχει ως εξής: Κάρτα οι Κόβασιτς, Καμπιάζο, Χ2 & G/G – Stoiximan

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;