ΜΠΑΣΚΕΤ



Σας λείψαμε; Εδώ είμαστε! Μετά τους φανταστικούς τελικούς στοιχηματικά με 9/10 ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΜΕΙΑ και φυσικά ταμεία και στους τελικούς του ΝΒΑ μπαίνουμε σε ρυθμούς της Εθνικής. Μετά την χθεσινή media day όπου στην κάμερα του Amerikanos24 μίλησαν οι Γιάννης Αντετοκούνμπο, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Κώστας Παπανικολάου και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, έχουμε σήμερα το πρώτο φιλικό παιχνίδι της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη στο ΣΕΦ.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι σας έχω από το πρώτο κρας τεστ της Εθνικής, έστω και σε φιλικό παιχνίδι κόντρα στην μαχητική Πολωνία.

(20:00) Ελλάδα – Πολωνία: ΕΛΛΑΔΑ -8,5 χάντικαπ (1.88 Novibet) 

Ναι, είναι το πρώτο φιλικό. Ναι, καλά καλά οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη δεν έχουν μπει σε ρυθμούς προπόνησης με την Εθνική ομάδα. Ναι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται. Ναι, η Πολωνία είναι μια τίμια ομάδα με καλές μονάδες. ΑΛΛΑ. Η Εθνική είναι η Εθνική. Και νομίζω πως σε ένα πρώτο φιλικό στο ΣΕΦ με αρκετό κόσμο, η ομάδα του Σπανούλη θα έχει εύκολο έργο κόντρα στους Πολωνούς.

Σίγουρα ο coach Σπανούλης θα δοκιμάσει διάφορα σχήματα και θα ανακατέψει την τράπουλα από το πρώτο κιόλας παιχνίδι της Εθνικής, αλλά νομίζω πως και το χάντικαπ είναι σχετικά μικρό και η απόδοση αξίζει την στοιχηματική μας επιλογή. Προφανώς και σε φιλικά δεν παίζουμε μεγάλα πόσα. Όλα μπορεί να γίνουν σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Αλλά εμείς θα πάμε safe με την επιλογή της Ελλάδας στο -8,5 πόντοι στη Novibet.

Αυτά από εμένα για σήμερα. Καλή επιτυχία να ευχηθούμε στο ταξίδι της Εθνικής το οποίο ξεκινάει σήμερα (έστω και με το πρώτο φιλικό). Μπείτε να δείτε τις συνεντεύξεις στο κανάλι του Amerikanos24 στο YouTube, είπανε ωραία πραγματάκια οι Έλληνες διεθνείς.

Να είστε καλά.

DA

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;