ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλησπέρα σε όλο το team, που είναι εδώ και στηρίζει χειμώνα – καλοκαίρι. Τα φιλικά ενόψει των Προολυμπιακού Τουρνουά ξεκινούν και αυτή τη φορά θα ασχοληθούμε με το Ελλάδα – Πολωνία (21/6, 20:00), που θα γίνει στο ΣΕΦ.

Φυσικά, όσοι θέλετε… μεταγραφική δράση και «άρωμα» από Euroleague, μπορείτε να δείτε το πρόσφατο “UpTempo”, που κάναμε μαζί με τον Αχιλλέα Μαυροδόντη στο κανάλι του Amerikanos24 στο YouTube. Focus στον Λορένζο Μπράουν και το πώς θα ταιριάξει στον πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό, αλλά και συζήτηση για όσα ψάχνουν ο Ολυμπιακός και ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην αγορά με ένα κλικ εδώ.

Πίσω στα δικά μας και τη φιλική αναμέτρηση Ελλάδα – Πολωνία, που διεξάγεται το βράδυ της Παρασκευής. Το παιχνίδι αυτό θα έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον, αφού θα δούμε την… πρώτη μορφή της «επίσημης αγαπημένης», στον δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτή θα είναι η… άτυπη πρεμιέρα των διεθνών και άπαντες ευελπιστούμε πως η πορεία θα συνεχιστεί μέχρι τη Γαλλία.

Η «γαλανόλευκη» δεν έχει φτάσει στο 100% των δυνατοτήτων της, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είναι απόλυτα έτοιμος, όπως ξεκαθάρισε και στις δηλώσεις του την Πέμπτη (20/6), όμως η δυναμική του… Euroleague ρόστερ και η «αύρα» του Βασίλη Σπανούλη μας κάνουν να πάμε προς την επιλογή των γηπεδούχων.

Παράλληλα, το ΣΕΦ θα έχει «παλμό» και γαλανόλευκο χρώμα, καθώς πλέον έμειναν λιγότερες από δύο εβδομάδες για την έναρξη του Προολυμπιακού Τουρνουά. Προφανώς, ο “V-Span” θα θέλει να δοκιμάσει πράγματα, σχήματα και ιδέες, όμως η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων είναι μεγάλη, με τους Πολωνούς να έχουν να σκεφτούν το… ταξίδι για την Ισπανία, ενόψει του Προολυμπιακού που θα γίνει στη Βαλένθια.

Για τους παραπάνω λόγους θα επιλέξουμε την νίκη των γηπεδούχων, καλύπτοντας το handicap των 7,5 πόντων, όμως δεν θα… ανοιχτούμε με αυτή την επιλογή και θα προτιμήσουμε να κάνουμε ένα συνετό ποντάρισμα. Άλλωστε, για το μπάσκετ αυτή η περίοδος προσφέρεται για στοιχηματική… αποθεραπεία, πριν ασχοληθούμε πιο σοβαρά με τα events που θα κρίνουν τους συμμετέχοντες στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ανακεφαλαίωση:

Ελλάδα – Πολωνία: Ελλάδα -7,5 στο 1.87 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;