ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Είναι φοβερό ότι στο Euro 2024 πληρώνουμε την αστοχία ορισμένων μεγάλων παικτών. Ο Λουκάκου μας την έκανε στο Βέλγιο, ο Εμπαπέ στη Γαλλία, επίσης. Πάλι καλά χθες η Πορτογαλία επιβεβαίωσε το 2/2. Φοβερά πράγματα δηλαδή! Παρόλα αυτά, σε όλα μέσα είμαστε κάθε φορά, το cash out στη Stoiximan έχει παιχτεί ενδεχομένως από μερικούς. Χθες για παράδειγμα πέρασε εύκολα η πρώτη πρόταση, αλλά στο Πορτογαλία-Τσεχία μείναμε στα… λίγα!

«Πόση μπάλα αντέχεις;» – Δείτε καθημερινά τα επεισόδια για το Euro 2024 με τη Μαίρη Καργιώτη και τον Γιάννη Ράνιο

Πάμε τώρα στις δύο μεγάλες μάχες της σημερινής ημέρας. Ξεκινάμε από το πρώτο παιχνίδι, το Κροατία-Αλβανία (16:00). Αντίθετη εικόνα για τις δύο ομάδες στην πρεμιέρα. Η Κροατία ηττήθηκε με το βαρύ 3-0 από την Ισπανία, βγάζοντας ζητήματα στην άμυνα. Παράλληλα, είχε και θέμα στο σκοράρισμα, αφού έφτιαξε πολλές τελικές αλλά έχασε ακόμα και πέναλτι! Την ίδια ώρα, η Αλβανία ήταν σαφώς καλύτερη. Ηττήθηκε μεν από την Ιταλία, αλλά προσπάθησε να παίξει στην κόντρα. Βρήκε ιστορικό γκολ στα 23 δευτερόλεπτα, είχε κάποιες στιγμές και παραλίγο να κλέψει τον βαθμό στο 90’ με χαμένο τετ-α-τετ. Σκληροτράχηλη ομάδα, με τσαμπουκά και τσαγανό. Έχει ασφαλώς την ποιότητα να δημιουργήσει ζημιές. Στο παιχνίδι τους, πιθανότατα θα ξεκαθαρίσει και αν κάποια από τις δύο μπορεί να κυνηγήσει μία από τις καλύτερες τρίτες θέσεις! Κάτι που σημαίνει πως θα έχει και αρκετή σκοπιμότητα ο αγώνας.

Στο Γερμανία-Ουγγαρία τώρα τα πράγματα δείχνουν λίγο-πολύ ξεκάθαρα. Υπάρχει το απόλυτο φαβορί, το οποίο είναι η Γερμανία και το αουτσάιντερ που είναι η Ουγγαρία. Σίγουρα, στην πρεμιέρα αντιληφθήκαμε πολλά για τα «πάντσερ» και προβληματιστήκαμε από τους «Μαγυάρους». Η Γερμανία διέλυσε με 5-1 τη Σκωτία με παράσταση για έναν ρόλο και θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες της για να εξασφαλίσει πρόκριση. Όσον αφορά την Ουγγαρία, απογοήτευσε με το φοβικό της στιλ και πρέπει να κυνηγήσει το αποτέλεσμα σήμερα και το τρίποντο κόντρα στη Σκωτία. Το παιχνίδι θα πάει ανάλογα με τις ορέξεις των Γερμανών αλλά και με το πόσο θα αντέξουν οι Ούγγροι. Δύσκολο να κρατήσουν το μηδέν πάντως οι φιλοξενούμενοι, όπως φάνηκε και στην τριάρα από τους Ελβετούς.

 

ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ:

Κροατία-Αλβανία: Goal/Goal (2.15) Stoiximan

FAN BET: Bet builder με G/G & over 3.5 κάρτες (3.45)

 

Γερμανία-Ουγγαρία: Bet builder με over 1,5 goals Γερμανίας & over 1,5 κάρτες Ουγγαρίας (1.93) Stoiximan

FAN BET: Να σκοράρει ο Ζόναταν Τα (9.00)

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;