ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της Αφρικής έχουν το δικό τους ενδιαφέρον. Ασφαλώς και μιλάμε για πολύ απαιτητικά προκριματικά που δίνουν λίγες θέσεις στο τελικό τουρνουά. Το θέαμα μπορεί να μην είναι φοβερό και τρομερό, αλλά αυτό μπορεί κάλλιστα να αλλάξει στο Πράσινο Ακρωτήρι-Λιβύη. Ένα παιχνίδι το οποίο σε αρκετούς μπορεί να μην λέει πολλά, αλλά στα μάτια μας έχει μπόλικη αξία για ποντάρισμα.

Για τον 4ο όμιλο, λοιπόν, των προκριματικών, το ματς ανάμεσα στο Πράσινο Ακρωτήρι και τη Λιβύη έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Το σημερινό ματς θα δείξει πολλά για τις δύο ομάδες και το αν μπορούν να μείνουν στη μάχη της 2η θέσης. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει μέτρια στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Μάλιστα, πριν από τρεις ημέρες ήρθε και η βαριά ήττα με 4-1 από το Καμερούν που έφερε προβληματισμό. Επιπλέον, μετράνε μία νίκη κόντρα στο αδύναμο Εσουατίνι και μία λευκή ισοπαλία με την Ανγκόλα.

Από τη μεριά τους οι φιλοξενούμενοι έχουν καταφέρει να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Στη 2η θέση του ομίλου με 7 βαθμούς, αήττητοι και στο +3 από τη σημερινή τους αντίπαλο. Τρομερή η βελτίωση της Λιβύης, είναι ιδιαίτερα παραγωγική και βρίσκει διαρκώς γκολ στα παιχνίδια της. Είτε αυτά είναι επίσημα, είτε φιλικά. Ενδεικτικό πως έχει σκοράρει και στα πέντε εκτός έδρας παιχνίδια της στο 2024, παραμένοντας αήττητη. Όσον αφορά το Πράσινο Ακρωτήρι, έχει σκαμπανεβάσματα αλλά γκολ θα βρει, ιδιαίτερα στο γήπεδό της που μοιάζει πιο ισχυρή.

Μην χάνετε τις αναλύσεις των experts του Amerikanos24 στο youtube με φόντο τους τελικούς του πρωταθλήματος ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό!

Το Πράσινο Ακρωτήρι-Λιβύη είναι ένα ματς με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο τη νίκη για να μείνουν σε τροχιά δεύτερης θέσης. Άρα, πρέπει και να επιτεθούν για να βρουν γκολ! Οι φιλοξενούμενοι βολεύονται και με την ισοπαλία, ωστόσο θα κυνηγήσουν δεδομένα το γκολ και θα το βρουν. Άρα, στο μυαλό μας ξεκινάει από το 1-1, πιστεύοντας πως θα ψαχτούν αμφότεροι στο τέλος για τη νίκη. Η Stoiximan προσφέρει αρκετές επιλογές και στα ματς της Αφρικής. Σκορ και θέαμα, λοιπόν, στο παιχνίδι μας.

 

Ανακεφαλαίωση:

Πράσινο Ακρωτήρι-Λιβύη (Goal/Goal & Over 2,5 goals) σε απόδοση 3.15 στη Stoiximan.

 

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;