ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλησπέρα σε όλη την ομάδα και καλή εβδομάδα. Οι τελικοί της Basket League συνεχίζονται με το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (10/6, 21:15) στο ΟΑΚΑ και οι «πράσινοι» κάνουν αγωνιστικό all in για να μείνουν «ζωντανοί» στη σειρά.

Βέβαια, όλα τα δεδομένα για το Game 3 των τελικών, σε συνδυασμό με ρεπορτάζ και στοιχηματικές προβλέψεις, θα παρουσιαστούν το μεσημέρι στο ζωντανό “UpTempo”, μαζί με τον Αχιλλέα Μαυροδόντη. Όμως, πάμε να δούμε και από εδώ τρία picks, με στόχο το ταμείο.

Όπως γνωρίζετε, λοιπόν, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει κάνει το 2-0 και απέχει μια νίκη από τον τίτλο. Ως εκ τούτου, οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν ένα τεράστιο… must πάνω από το κεφάλι τους και γι’ αυτό γράψαμε πως ετοιμάζονται για αγωνιστικό all in.

Η αίσθησή μας είναι πως το «τριφύλλι» θα πάρει το Game 3 και η κούπα του πρωταθλητή ουσιαστικά θα κριθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό (αν όχι στο απόλυτο) στο τέταρτο παιχνίδι στο ΣΕΦ. Η νίκη των γηπεδούχων στο επικείμενο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός δικαίως προσφέρεται χαμηλά, επομένως θα στραφούμε σε μια διαφορετική και… ενδιαφέρουσα, βάσει απόδοσης, επιλογή. Συγκεκριμένα, θα αγοράσουμε μέσα από το Pamestoixima.gr την επικράτηση των γηπεδούχων με το… ρισκαδόρικο όριο των 6-10 πόντων διαφοράς. Ο λόγος που βάζουμε αυτό το bet έχει να κάνει με το πολύ ελκυστικό 4.15 που βρίσκουμε στο Pamestoixima.gr.

Από εκεί και πέρα, θα αγοράσουμε δύο «πράσινα» over σε ασίστ για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός της Δευτέρας (10/6). Για την ακρίβεια, θα επιλέξουμε το over 4,5 ασίστ του Κώστα Σλούκα (1.60) και το αντίστοιχο over στο line του Κέντρικ Ναν (3,5 ασίστ, 2.04 απόδοση).

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έδωσε 5 ασίστ στο Game 1 και άλλες τόσες στο Game 2, ενώ ο Αμερικανός γκαρντ προσπαθεί να μπαίνει πιο… ενεργά στο δημιουργικό κομμάτι, όταν η «ερυθρόλευκη» άμυνα τον περιορίζει. Θυμίζουμε πως ο Ναν είχε 3 ασίστ στο πρώτο ματς και 5ασ. στο δεύτερο.

Με άλλα λόγια, ο 34χρονος Έλληνας γκαρντ μετράει 5ασ. ανά ματς στη σειρά των τελικών και ο πρώην NBAer 4ασ. κατά μέσο όρο. Αμφότεροι έχουν τύχη να καλύψουν τα lines τους και να μας στείλουν στο ταμείο.

Ανακεφαλαίωση:

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός:

Κώστας Σλούκας over 4,5 ασίστ στο 1.60 στο Pamestoixima.gr.

Κέντρικ Ναν over 3,5 ασίστ στο 2.04 στο Pamestoixima.gr.

Παναθηναϊκός νίκη με 6-10 πόντους στο 4.15 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;