ΜΠΑΣΚΕΤ



Οι τελικοί της Stoiximan Basket league συνεχίζονται χωρίς ανάσα! Ο τρίτος τελικός έφτασε, μόλις 72 ώρες μετά τον δεύτερο και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός ρίχνονται ξανά στη μάχη. Όπως καταλαβαίνετε, έχουμε αρκετά να πούμε από αυτό το ματς, οπότε πάμε να παίξουμε Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Στοίχημα!

Ο Ολυμπιακός εδώ και δύο αναμετρήσεις έχει στηρίξει πολλά στους ψηλούς του και κυρίως στον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος είναι σταθερά ο παίκτης που κάνει την διαφορά. Με μέσο όρο αξιολόγησης 30,5 βαθμούς, 14,5 πόντους και 11 ριμπάουντ στα πρώτα δύο παιχνίδια, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι σημείο αναφοράς. Εξάλλου, μιλάμε για έναν εκ των κορυφαίων σέντερ ολόκληρης της Ευρώπης! Έτσι, σε αυτόν θα ποντάρουμε και πάλι.

Στον τρίτο τελικό της Stoiximan Basket League λοιπόν, η πρώτη μας επιλογή για στοίχημα θα είναι αυτή του Νίκολα Μιλουτίνοφ. Εξάλλου μας έχει δικαιώσει στο πρώτο ματς και στο δεύτερο τον χάσαμε μόλις για 1 ριμπάουντ. Επιλογή μας θα είναι το Νίκολα Μιλουτίνοφ Νταμπλ – Νταμπλ στην Stoiximan.

Πάμε και στο άλλο ειδικό και συγκεκριμένα στον Τόμας Ουόκαπ. Ο διεθνής γκαρντ της Εθνικής μας είναι πάντα ένας παίκτης που ηρεμεί το παιχνίδι και μοιράζει σωστά τη μπάλα, ώστε να γίνει το κάτι παραπάνω. Ο Ολυμπιακός περιμένει τον Ουόκαπ να μοιράσει ξανά σωστά το παιχνίδι και το 4+ ασίστ του στην Stoiximan είναι επιλογή που αξίζει. Με αυτή θα κλείσουμε και τις επιλογές μας.

Στο Up Tempo που προβλήθηκε στο YouTube την Δευτέρα (10/6), μιλήσαμε πολύ για τον δεύτερο τελικό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, ενώ είχαμε και αρκετές επιλογές ενόψει του Game 3 της σειράς. Πατήστε εδώ για να το δείτε ξανά!

Ας κάνουμε λοιπόν μια ανακεφαλαίωση στις επιλογές μας για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Στοίχημα:

Νίκολα Μιλουτίνοφ Νταμπλ – Νταμπλ

Τόμας Ουόκαπ 4+ ασίστ

To συγκεκριμένo bet builder μας πληρώνει με απόδοση 2.80 στην Stoiximan Stoiximan

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;