ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Καλή εβδομάδα σε όλους! Επισήμως πλέον έχουμε μπει σε εβδομάδα Euro 2024 και η ανυπομονησία είναι μεγάλη. Αυτά τα τουρνουά, όπως το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και το Παγκόσμιο Κύπελλο έχουν πάντα μεγάλο ενδιαφέρον. Σε αντίθεση, συνήθως, με τα προκριματικά, αλλά και αυτά είναι μια διαδικασία για τις μεγάλες διοργανώσεις. Σε αυτές, λοιπόν, πάντα οι άνθρωποι του στοιχήματος ψάχνουν τα ειδικά που θα ποντάρουν πριν την έναρξή τους. Όπως φυσικά και τις ομάδες-εκπλήξεις, οι οποίες θα πάνε κόντρα στα προγνωστικά.

Τα λεγόμενα… dark horses θα ψάξουμε και εμείς, τα οποία μπορούμε να τα ποντάρουμε συνδυαστικά αλλά και ξεχωριστά. Ας πιάσουμε μία-μία τις εθνικές για να εξηγήσουμε καλύτερα το σκεπτικό στο ποντάρισμά μας.

Η Ουγγαρία συμμετέχει στον πρώτο όμιλο του Euro 2024, παρέα με τη διοργανώτρια Γερμανία και τις Ελβετία, Σκωτία. Η πρόοδος των «Μαγυάρων» τα τελευταία χρόνια είναι μεγάλη, σε βαθμό που κοιτάνε στα μάτια διάφορα μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ομάδα με ισορροπία σε όλες τις γραμμές της, βγάζει σκληράδα, αλλά και τρομερή ποιότητα μεσοεπιθετικά. Δημιουργεί, σκοράρει και μπορεί να προκαλέσει ζημιές, βραχυκυκλώνοντας τους αντιπάλους της. Αν πούμε πως η Γερμανία εύκολα ή δύσκολα μπορεί να τερματίσει πρώτη, τότε ψάχνουμε τους άλλους δύο. Ασφαλώς και η Ουγγαρία μπορεί να τερματίσει δεύτερη, αφού δεν έχει κάτι να ζηλέψει απέναντι σε Ελβετία και Σκωτία. Και η τρίτη θέση υπό προϋποθέσεις μας κάνει, αφού οι τέσσερις από τους έξι τρίτους περνάνε επίσης. Άρα η πρόκριση της Ουγγαρίας από τον 1ο όμιλο μας κάνει!

 

Μη χάσετε το μεσημέρι της Δευτέρας (10/6, 13:00) τη νέα εκπομπή “UpTempo”, συνεχίζοντας σε… ρυθμούς ελληνικών τελικών.

 

Πάμε τώρα και στην άλλη επιλογή μας. Η Σερβία είναι από τις αγαπημένες εθνικές ομάδες του υπογράφοντος αυτής εδώ της στήλης. Σίγουρα, έχει πολλά χρόνια να κάνει κάτι καλό σε μεγάλη διοργάνωση, αλλά ασφαλώς έχει την ποιότητα για να το πετύχει. Ο όμιλός της (σσ. ο 3ος) στο Euro 2024 είναι ζόρικος αλλά και ταυτόχρονα αμφίρροπος. Η Αγγλία δείχνει το φαβορί για την πρωτιά και για τις άλλες δύο θέσεις (ισχύουν τα ίδια που προαναφέραμε) παίζει η Δανία, η Σερβία και η Σλοβενία. Θα δούμε ματσάρες εδώ, πιθανότατα με αρκετά γκολ και over 2,5 goals. Και για να έρθει η πρόκριση για τους ταλαντούχους Σέρβους, πρέπει να μπει και η μπάλα στο πλεκτό. Κάπως έτσι, το να βρει τέσσερα γκολ σε τρία ματς, τα οποία θα είναι αρκετά ανοιχτά, συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες. Προσφέρεται, μάλιστα, στη Stoiximan σε εξαιρετική απόδοση. Παικταράδες έχει, οπότε μπορεί να τα βρει εύκολα…

 

Ανακεφαλαίωση:

 

Euro 2024: Ειδικά στοιχήματα

Πρόκριση Ουγγαρία (Α’ Όμιλος) Stoiximan 

Σερβία – Συνολικά γκολ (Γ’ Όμιλος) over 3.5 Stoiximan 

 

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;