ΜΠΑΣΚΕΤ



NBA Finals πράξη δεύτερη! Οι Σέλτικς υποδέχονται τους Μάβερικς σε ακόμη ένα μεγάλο παιχνίδι για τις δύο ομάδες και εμείς σας παραθέτουμε τις επιλογές μας για το Σέλτικς – Μάβερικς Στοίχημα!

Οι Σέλτικς στο πρώτο παιχνίδι κυριάρχησαν απέναντι στους Μάβερικς, καθώς, πέραν του Λούκα Ντόντσιτς, κανείς άλλος δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Ο Λούκα Ντόντσιτς είχε 30 πόντους και 10 ριμπάουντ, όμως οι Σέλτικς του έκοψαν τη δημιουργία, με τον Σλοβένο να έχει μόλις 1 ασίστ. Ναι, καλά είδατε. Ο Λούκα Ντόντσιτς μόλις ΜΙΑ ασίστ! Όπως καταλαβαίνετε, είναι τρομακτικά δύσκολο για μια ομάδα να είναι ανταγωνιστική με μόλις 8 ασίστ σε 48 λεπτά. Παρόλα αυτά, δεν περιμένουμε πως θα δούμε τόσο κακούς Μάβερικς στη συνέχεια.

Κυρίως όμως δεν περιμένουμε να δούμε ξανά τόσο κακό Καϊρί Ίρβινγκ. Ο δεύτερος σταρ των Μάβερικς δεν ήταν σε καλό βράδυ και τελείωσε το ματς με 12 πόντους, έχοντας 6/19 εντός παιδιάς (6/14 δίποντα, 0/5 τρίποντα). Δεν γίνεται λοιπόν αυτός ο απίθανος παίκτης να μείνει ξανά στα ίδια.

Περιμένουμε καλύτερο ματς και το Καϊρί Ίρβινγκ 3+ εύστοχα τρίποντα στην Stoiximan είναι σούπερ επιλογή. Εξάλλου πάλι θα σουτάρει, απλά δεν γίνεται να τα σπάσει ξανά.

Τώρα, σε ό,τι έχει να κάνει με το ειδικό στοίχημα από πλευράς Μπόστον Σέλτικς, θα ποντάρουμε στον Κριστάπς Πορζίνγκις.

Ο Λετονός ψηλός επέστρεψε στη δράση μετά από καιρό και σε μόλις 20:34 είχε 20 πόντους και 6 ριμπάουντ. Περιμένουμε πως ο χρόνος του θα αυξηθεί, καθώς αισθάνεται ολοένα και καλύτερα, οπότε θα είναι και πιο αποδοτικός.

Κριστάπς Πορζίνγκις 5+ ριμπάουντ λοιπόν θα να κλείσουμε τις επιλογές μας από τον δεύτερο τελικό του NBA.

Στο Up Tempo που προβλήθηκε στο YouTube την Πέμπτη (6/6), μιλήσαμε πολύ για τον πρώτο τελικό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Πατήστε εδώ για να το δείτε ξανά!

Ας κάνουμε λοιπόν μια ανακεφαλαίωση στις επιλογές μας για το Σέλτικς – Μάβερικς Στοίχημα:

Καϊρί Ίρβινγκ 3+ εύστοχα τρίποντα

Κριστάπς Πορζίνγκις 5+ ριμπάουντ

To συγκεκριμένo bet builder μας πληρώνει με απόδοση 2.52 στην Stoiximan Stoiximan

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;