ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Οι ημέρες μειώνονται για την έναρξη του Euro 2024 και εμείς θα συνεχίσουμε με το ίδιο στιλ. Τα ειδικά στοιχήματα έχουν πάντα το δικό τους ενδιαφέρον, πόσω μάλλον αν επιβεβαιώνονται κιόλας. Δεν είναι τα ευκολότερα, αλλά με σύμμαχο και την τύχη μπορούμε να πάμε ταμείο. Σήμερα, θα ασχοληθούμε με μια… πρωτάρα. Και η πρώτη φορά είναι πάντα δύσκολη και ζόρικη. Ιδιαίτερα σε τόσο μεγάλα τουρνουά, όπου παίζουν οι καλύτεροι.

Η Γεωργία κατάφερε να αφήσει την Ελλάδα εκτός του Euro 2024, αποκλείζοντάς την στα πέναλτι. Κάπως έτσι, η Γεωργία θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Ο όμιλός της είναι ιδιαίτερα απαιτητικός, ενώ μοιάζει δύσκολο να «αφήσει» την τέταρτη θέση. Έχει ένα φαβορί να αντιμετωπίσει (Πορτογαλία) αλλά και δύο δυνατές ακόμη ομάδες (Τουρκία, Τσεχία). Σίγουρα, το έργο της είναι δύσκολο και μοιάζει πολύ πιθανό να πάρει μέχρι έναν βαθμό. Μπορεί και κανέναν.

Ασφαλώς, η Γεωργία αποτελεί μία από τις πιο αδύναμες εθνικές ομάδες. Μαζί με Αλβανία και Σλοβακία μοιάζει πιθανό να «κοντραριστούν» για τις χειρότερες παρουσίες. Από βαθμολογικής άποψης κυρίως, αλλά και στα πόσα γκολ θα σκοράρουν. Και αυτό το τελευταίο, είναι που μας ενδιαφέρει και μας… ιντριγκάρει.

Η ομάδα του Βίλι Σανιόλ παίζει ιδιαίτερα αμυντικά και στηρίζεται στις εμπνεύσεις του σούπερ σταρ της, Κβίτσα Κβαρατσκέλια. Από αυτόν περιμένει σχεδόν τα πάντα, αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Το γκολ είναι δύσκολη υπόθεση για τη Γεωργία και στον όμιλο θα προσπαθήσει να κρατήσει κλειστά τα παιχνίδια της. Θέλει να μένει κοντά στο σκορ και να χτυπά σε κόντρα επιθέσεις ή μέσα από στατικές φάσεις.

Κόντρα στην Πορτογαλία, λοιπόν, μοιάζει δύσκολο έως ακατόρθωτο να σκοράρει. Επίσης, μαντεύουμε και βάσει του στιλ παιχνιδιού της Τουρκίας και της Τσεχίας, πως μπορεί να βρει μέχρι ένα γκολ στα δύο αυτά ματς. Το ταβάνι της μοιάζει το ένα γκολ, βαριά να σκοράρει και ένα δεύτερο. Οπότε, μας κάνει και μάλιστα πολύ αφού μένει δύσκολο να υπάρχει άλλη εθνική πέραν της Γεωργίας με… under 2 goals. Άρα η επιλογή το να σκοράρει τα λιγότερα γκολ η Γεωργία στο Euro 2024 μας κάνει και την παίρνουμε, ιδιαίτερα στο 7.50 που μας προσφέρεται από τη Stoiximan.

 

Μη χάσετε το μεσημέρι της Δευτέρας (10/6, 13:00) τη νέα εκπομπή “UpTempo”, συνεχίζοντας σε… ρυθμούς ελληνικών τελικών.

 

Ανακεφαλαίωση:

Euro 2024: Ειδικά στοιχήματα

Γεωργία: Ομάδα που θα σημειώσει τα λιγότερα γκολ Stoiximan 

 

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;