ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλημέρα σε όλη την ομάδα. Η στήλη έχασε για λίγο το line από το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, αφού είχαμε ποντάρει το «πράσινο» +4,5 και ο Ολυμπιακός νίκησε με 6π., ενώ στο Game 1 των NBA Finals κάναμε 1/2. Πλέον στρεφόμαστε σε μια τριάδα ευρωπαϊκών τελικών, με στόχο να έχει ένα ήρεμο και κερδοφόρο Σαββατοκύριακο.

Φυσικά, το μεσημέρι της Δευτέρας (10/6, 13:00) θα έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε μέσα από το “UpTempo” και να συνεχίσουμε σε… ρυθμούς ελληνικών τελικών. Παράλληλα, τη Δευτέρα η στήλη θα επιστρέψει με τις επιλογές της από το Game 3 της σειράς των «αιωνίων».

Μέχρι τότε, όμως, θα κάνουμε ένα μικρό break από τα ματς του τίτλου στην Ελλάδα και θα επιλέξουμε μια τριάδα ευρωπαϊκών τελικών, για να ανεβάσουμε το balance μας.

Πρόκειται για τρεις αγώνες που κάνουν τζάμπολ την ίδια ώρα το βράδυ του Σαββάτου (8/6, 21:30) και ευελπιστούμε πως θα μας δώσουν κέρδη. Πάμε, λοιπόν, να δούμε τα παιχνίδια και τις επιλογές.

Αρχικά, στην Μαδρίτη γίνεται τζάμπολ της σειράς των ισπανικών τελικών. Η Ρεάλ είναι το ξεκάθαρο φαβορί και θέλει να «καθαρίσει» την πρωτάρα σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης, Μούρθια, η οποία έρχεται από το… έπος των πέντε break στα ημιτελικά με την Ουνικάχα Μάλαγα. Η επιλογή μας είναι η νίκη των γηπεδούχων, καλύπτοντας ένα χαμηλό όριο (-5,5). Άλλωστε, η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων είναι τεράστια.

Με παρόμοιο σκεπτικό θα κινηθούμε και στο Game 1 των τελικών στη Γερμανία. Η πολύ πιο ποιοτική και ξεκούραστη Μπάγερν Μονάχου, με τη δεδομένη προπονητική καθοδήγηση του Πάμπλο Λάσο, υποδέχεται την Άλμπα Βερολίνου, μια ομάδα που είναι ή του ύψους ή του βάθους. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από σειρά πέντε αγώνων με τους Κέμνιντς Νάινερς, την οποία κέρδισαν με τεράστια δυσκολία και η λογική λέει πως οι Βαυαροί θα κάνουν το 1-0. Άσος, λοιπόν, με ακόμα ένα χαμηλό handicap (-3,5).

Το τελευταίο pick μας, το οποίο πέρασε εύκολα από το πρόσφατο “UpTempo”, είναι από το δεύτερο παιχνίδι της Ιταλίας. Στο πρώτο Βίρτους Μπολόνια – Αρμάνι Μιλάνο ποντάραμε στο handicap των φιλοξενούμενων και η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα όχι απλά δεν… κινδύνευσε, αλλά έφτασε και σε διπλό (75-86 τελικό). Αγοράζουμε, λοιπόν, το +6,5 των φιλοξενούμενων, περιμένοντας την αντίδραση των γηπεδούχων, αλλά και την καθολική κυριαρχία τους.

Η παραπάνω τριάδα, που έχει προσεκτικά και χαμηλά lines, προσφέρεται στο πολύ ελκυστικό 2.66 στο Pamestoixima.gr και αποτελεί ακριβώς αυτό που ψάχνουμε για να έχουμε… στοιχηματική παρέα το βράδυ του Σαββάτου (8/6).

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε και θα τα γράψουμε τη Δευτέρα (10/6), με focus στον τρίτο τελικό της Basket League.

Ανακεφαλαίωση:

Ρεάλ Μαδρίτης – Μούρθια: Ρεάλ Μαδρίτης -5,5

Μπάγερν Μονάχου – Άλμπα Βερολίνου: Μπάγερν Μονάχου -3,5

Βίρτους Μπολόνια – Αρμάνι Μιλάνο: Αρμάνι Μιλάνο +6,5

στο 2.66 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;