ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Συνέχεια στα ειδικά στοιχήματα για το Euro 2024. Ασφαλώς, η πρώτη μας πρόταση για τον Αντουάν Γκριεζμάν έχει πολύ μεγάλη απόδοση, αλλά και αυτές που θα ακολουθήσουν δεν τις λες μικρές. Γι’ αυτό και θα προσπαθήσουμε να ποντάρουμε στις ικανότητες ακόμη ενός ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποδεδειγμένα μπορεί να μας πληρώσει. Ο λόγος για τον Ντόμινικ Λιβάκοβιτς, ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας που με την εθνική Κροατίας κάνει σπουδαίες εμφανίσεις.

 

Βασικός και αναντικατάστατος σε όλα τα ματς της χώρας του, ο Λιβάκοβιτς εμπνέει εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες του. Με εντυπωσιακά ρεφλέξ, μπόλικα highlights από αποκρούσεις να ανεβαίνουν στο διαδίκτυο και συνολικά ένας από τους καλούς κίπερ στο Euro 2024. Κάθε καλή ομάδα άλλωστε εφόσον θέλει να φτάσει μακριά, πρέπει να έχει στην εστία της έναν καλό τερματοφύλακα. Ο Λιβάκοβιτς απέδειξε πως είναι ικανός στα πέναλτι και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Πρώτα, όταν έσωσε τρία στη ρώσικη ρουλέτα απέναντι στην Ιαπωνία, ενώ έπιασε άλλο ένα απέναντι στη Βραζιλία. Γενικότερα, είναι ένας τερματοφύλακας που έχει μάθει να διαβάζει τους αντιπάλους του. Έπιασε, μάλιστα, ένα πέναλτι προσφάτως και στα προημιτελικά του Conference League με τον Ολυμπιακό, αλλά αυτό δεν έφτανε για την ομάδα του.

 

Σε συλλογικό επίπεδο έχει πιάσει 12 πέναλτι, μετρώντας μία επέμβαση ανά 4,5 εκτελέσεις μέσο όρο. Μιλώντας πάντα για κανονική διάρκεια αγώνα και όχι τη ρώσικη ρουλέτα. Διότι εκεί, τα πράγματα είναι διαφορετικά και το ποσοστό επιτυχίας του μεγαλώνει. Ο Λιβάκοβιτς το έχει κάνει τέχνη και μένει να το αποδείξει σε άλλη μια μεγάλη διοργάνωση. Το Euro 2024 προσφέρεται για να συμβεί αυτό. Όπως και το γεγονός πως με το VAR στη ζωή μας πλέον, οι υποδείξεις πέναλτι έχουν αυξηθεί. Σκληρά παιδιά οι Κροάτες, δεν «ντρέπονται» να ρίξουν και λίγο ποδοσφαιρικό ξύλο. Ιδιαίτερα κόντρα στους αντιπάλους που έχουν (Ισπανία, Ιταλία αλλά και Αλβανία).

 

Η Stoiximan προσφέρει στο 7.50 το να αποκρούσει ο Λιβάκοβιτς ένα πέναλτι σε κανονική ροή αγώνα. Προσοχή, όχι στη διαδικασία των πέναλτι, αλλά σε 90λεπτο αγώνα ή στο έξτρα ημίωρο της παράτασης. Αξίζει με τα… χίλια το ρίσκο!

 

Δείτε στο κανάλι του Amerikanos24 στο YouTube για το νέο επεισόδιο του “UpTempo”, με ανάλυση όσων είδαμε στο ΟΑΚΑ, το «ερυθρόλευκο» break στους ελληνικούς τελικούς, αλλά και τη συνέχεια της σειράς.

 

Ανακεφαλαίωση:

Euro 2024: Ειδικά στοιχήματα

Ντόμινικ Λιβάκοβιτς: Να αποκρούσει τουλάχιστον ένα πέναλτι (δεν περιλαμβάνεται η διαδικασία των πέναλτι) Stoiximan

 

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;