ΜΠΑΣΚΕΤ



Δεν μας πήγε καλά το Game 1 στην Βοστόνη. Ούτε ο Τέιτουμ σκόραρε 27+ πόντους, ούτε οι Μάβερικς κέρδισαν. Δεν ήταν καν ανταγωνιστικοί. Βέβαια, έχει δρόμο ακόμα η σειρά. Μετά το πολύ πετυχημένο LIVE που κάναμε χθες στο YouTube για μεταγραφές Ευρωλίγκας, τελικούς NBA και Basket League, πάμε σε σημείο από το Game 2 στην σειρά Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός που πηγαίνει στο ΣΕΦ.

Κώστας Σλούκας UNDER 12.5 πόντοι (1.81 Novibet

Ναι, ο Κώστας Σλούκας τον τελευταίο καιρό έχει κάνει ματσάρες, με κορυφαίο τον τελικό της Ευρωλίγκας με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Ακόμα και στο Game 1 κόντρα στην πρώην του ομάδα έμοιαζε σαν να προσπαθούσε μόνος του να κρατήσει τον Παναθηναϊκό στο ματς. Ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 16 πόντους και το line του δικαιολογημένα πήγε στους 12.5 πόντους. Παρόλα αυτά, στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό την φετινή σεζόν, ο Σλούκας σε τρία ματς μετράει επτά, πέντε και πέντε πόντους αντίστοιχα. Θα πάω με αυτό το στατιστικό λοιπόν και το UNDER 12.5.

Τόμας Ουόκαπ UNDER 7.5 πόντοι (1.79 Novibet)

Με ρίσκο οι επιλογές μας οι σημερινές, ναι. Αλλά, νομίζω δικαιολογημένα. Ο Ουόκαπ έκανε ένα εκπληκτικό Game 1 στο ΟΑΚΑ με 17 πόντους και πέντε ασίστ. Ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε under σε σχεδόν ούτε ένα σκριν τον Ουόκαπ και το πλήρωσε. Νομίζω πως αυτό θα αλλάξει στο Game 2 και η τακτική προσέγγιση του Αταμάν θα είναι διαφορετική. Θα πάω και εδώ με το UNDER στους πόντους.

Γενικά έχω την άποψη πως το παιχνίδι θα κριθεί πιο χαμηλά από ότι κρίθηκε προχθές. Σε πιο αργές επιθέσεις θα πάνε οι δύο ομάδες και θα είναι πολύ physical.

Με ρίσκο πάμε απόψε αλλά και λογική. Αυτά από εμένα.

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;