ΜΠΑΣΚΕΤ



Οι τελικοί της Stoiximan Basket league είναι και πάλι εδώ, όπως είπαμε, χωρίς ανάσα! Ο δεύτερος τελικός έφτασε, μόλις 48 ώρες μετά τον πρώτο και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός ρίχνονται ξανά στη μάχη. Όπως καταλαβαίνετε, έχουμε αρκετά να πούμε από αυτό το ματς, οπότε πάμε να παίξουμε Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Στοίχημα!

Ο Ολυμπιακός έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του την φετινή σεζόν στο ΟΑΚΑ. Κυριάρχησε στους ψηλούς, είχε τον έλεγχο και πήρε όλες τις σωστές επιλογές. Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός έδειξε πως και στο κακό του βράδυ, μπορεί να παλέψει, χάρη στο πλούσιο ταλέντο του Ναν. Όπως και να έχει όμως, πλέον μιλάμε για ένα ντέρμπι και ένα ντέρμπι που μπορεί να κρίνει πολλά. Οπότε μην σας κάνει εντύπωση εάν τίποτα δεν είναι το ίδιο από τον έναν τελικό στον άλλον.

Ο Ολυμπιακός στήριξε πολλά πάνω στον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος, για ακόμη ένα παιχνίδι, έδειξε την ποιότητά του. Ο Σέρβος είναι ένας εκ των κορυφαίων σέντερ σε όλη την Ευρώπη και ο Ολυμπιακός με τον Μιλουτίνοφ σε τέτοια κατάσταση, έχει προβάδισμα νίκης.

Στον πρώτο τελικό η επιλογή του Νίκολα Μιλουτίνοφ μας δικαίωσε. Το ίδιο περιμένουμε και τώρα. Θα ποντάρουμε όμως λίγο διαφορετικά. Επιλογή μας θα είναι το Νίκολα Μιλουτίνοφ Νταμπλ – Νταμπλ στην Stoiximan.

Από εκεί και πέρα έχουμε και μια ενδιαφέρουσα επιλογή από τον Παναθηναϊκό. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν δικαίωσε τον Εργκίν Αταμάν στο πρώτο ματς, όμως το λάιν του είναι άκρως ενδιαφέρον, καθώς ο διεθνής σέντερ πρέπει να σκοράρει… μόλις ένα πόντο! Κώστας Αντετοκούνμπο over 0,5 πόντος στην Stoiximan λοιπόν και με αυτό κλείνουμε τις επιλογές μας.

Στο Up Tempo που προβλήθηκε στο YouTube την Πέμπτη (6/6), μιλήσαμε πολύ για τον πρώτο τελικό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, ενώ είχαμε και αρκετές επιλογές ενόψει του Game 2 της σειράς. Πατήστε εδώ για να το δείτε ξανά!

Ας κάνουμε λοιπόν μια ανακεφαλαίωση στις επιλογές μας για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Στοίχημα:

Νίκολα Μιλουτίνοφ Νταμπλ – Νταμπλ

Κώστας Αντετοκούνμπο over 0,5 πόντος

To συγκεκριμένo bet builder μας πληρώνει με απόδοση 4.90  στην Stoiximan Stoiximan

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;