ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Κάτι περισσότερο από μία εβδομάδα απομένει για την έναρξη του Euro 2024. Η κορυφαία διοργάνωση στο φετινό καλοκαίρι, με τους 24 μονομάχους να μπαίνουν στη μάχη με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού. Αναμφίβολα, διοργανώσεις όπως το Euro 2024 προσφέρονται και για μακροχρόνια και ειδικά στοιχήματα. Ασφαλώς, σε αυτά πρέπει να «προβλέψεις» το πόσο μακριά θα φτάσει μια ομάδα. Γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε και οι αποδόσεις που προσφέρονται είναι αρκετά μεγάλες.

Θα κάνουμε σεφτέ στη στήλη με μια επιλογή υψηλού ρίσκου, αλλά με σημαντικές πιθανότητες για να καταλήξουμε στις 14 Ιουλίου να πληρωθούμε. Πρόκειται να ποντάρουμε τον οβολό μας στον ποδοσφαιριστή που θεωρούμε ότι θα δώσει τις περισσότερες ασίστ στο τουρνουά. Σίγουρα, ψάχνουμε έναν που η ομάδα του θα φτάσει μακριά, οπότε θα πάμε στο δεύτερο φαβορί (βάσει αποδόσεων), στην εθνική Γαλλίας.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν, λοιπόν, είναι ένα από τα βασικά γρανάζια στην καλοδουλεμένη μηχανή του Ντιντιέ Ντεσάν. Αγωνίζεται ως οκτάρι και δεκάρι και οι περισσότερες στατικές φάσεις ξεκινούν από τα πόδια του. Επίσης, η διορατικότητα που έχει ως ποδοσφαιριστής, τον καθιστά σημαντικό στη δημιουργία φάσεων. Ο όμιλος των «μπλε» είναι βατός και φαίνεται πως θα προκριθούν ως πρώτοι. Διότι οι αντίπαλοί τους (Πολωνία, Ολλανδία, Αυστρία) προσφέρονται για αγώνες με μεγάλα σκορ.

Δεν είναι, όμως, μόνο τα τρία παιχνίδια που προαναφέραμε. Είναι και το γεγονός πως η Γαλλία μπορεί να φτάσει τουλάχιστον ως τα ημιτελικά του Euro 2024. Όπως φυσικά και το ότι έχει το ρόστερ και την ποιότητα για να κατακτήσει το τρόπαιο. Άρα μιλάμε για 6 ως 7 ματς μίνιμουμ, αν φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου. Και σε αυτούς του αγώνα, ο Γκριεζμάν (θα) είναι βασικός και αναντικατάστατος για την ομάδα του.

Υπάρχει και άλλη αιτιολόγηση πίσω από την επιλογή του Αντουάν Γκριεζμάν ως ο παίκτης με τις περισσότερες ασίστ στο Euro 2024. Έχει 38 σε 127 ματς με τη Γαλλία, δηλαδή μία ανά τρία (και κάτι) παιχνίδια. Αποτελεί τον κορυφαίο στην ιστορία της χώρας του σε αυτό το κομμάτι. Την ίδια ώρα, σε συλλογικό επίπεδο μετράει 119 τελικές πάσες. Την τελευταία διετία μάλιστα έχει 27 ασίστ με τη φανέλα της Ατλέτικο. Κάτι που δείχνει ότι εκτός από το σκοράρισμα, έχει και τη δημιουργία. Ιδιαίτερα το ότι στην εθνική του παίζει πιο πίσω στο γήπεδο, θα βοηθήσει και εμάς.

 

Δείτε στο κανάλι του Amerikanos24 στο YouTube για το νέο επεισόδιο του “UpTempo”, με ανάλυση όσων είδαμε στο ΟΑΚΑ, το «ερυθρόλευκο» break στους ελληνικούς τελικούς, αλλά και τη συνέχεια της σειράς.

 

Ας κάνουμε μια ανακεφαλαίωση στην επιλογή μας Euro 2024: Αντουάν Γκριεζμάν Πρώτος στις ασίστ Στοίχημα:

Ο Αντουάν Γκριεζμάν να είναι Πρώτος στις ασίστ στο Euro 2024 προσφέρεται σε απόδοση 18.00 στη Stoiximan. Ελπίζουμε οι συμπαίκτες του να μετουσιώσουν σε γκολ τις φάσεις που θα τους φτιάξει!

Αντουάν Γκριεζμάν Πρώτος στις ασίστ 

 

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;