ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλησπέρα σε όλο το team του Amerikanos24. Το πρώτο μισό της 34ης αγωνιστικής της Euroleague ολοκληρώθηκε με 2/3 επιλογές από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού. Σήμερα, λοιπόν, η στήλη θα στραφεί στην αναμέτρηση Βίρτους Μπολόνια – Μπασκόνια (12/4, 21:30), η οποία έχει χαρακτήρα… τελικού σε ό,τι αφορά τη βαθμολογία.

Οι δύο ομάδες με τα σκαμπανεβάσματά τους όλη τη σεζόν, με τα θετικά και τα αρνητικά τους, έφτασαν να παίζουν για την 8η θέση στην 34η αγωνιστική. Κι αυτό γιατί ισοβαθμούν στο 17-16 ρεκόρ και ο νικητής της αναμέτρησης στη “Segafredo Arena” θα καταλάβει και μαθηματικά τη θέση Νο. 8, ενώ ο ηττημένος θα πάει στο Νο. 10 (9η σίγουρα η Αναντολού Εφές).

Τι σημαίνει αυτό; Ο 8ος, σε πρώτη φάση, θα αποφύγει την Αναντολού Εφές στο Play-in και θα είναι σε θέση να παίξει ένα μονό παιχνίδι με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, με στόχο να βρει στα πλέι οφ τον Παναθηναϊκό. Επομένως, ο 8ος έχει την ευκαιρία να «γλιτώσει« αρχικά την Εφές και εν συνεχεία τη… Ρεάλ Μαδρίτης.

Παράλληλα, όμως, ο νικητής της αναμέτρησης στην Ιταλία θα έχει και «δεύτερη ευκαιρία», αν ηττηθεί από την «ομάδα του λαού» στο Βελιγράδι. Για την ακρίβεια, όποιος χάσει από το ζευγάρι των θέσεων Νο. 7 – Νο. 8 θα παίξει με τον νικητή του Νο. 9 – Νο. 10, με φόντο την παρουσία του στην postseason, σε ζευγάρι με τη «βασίλισσα». Επιπλέον, ο ηττημένος του Βίρτους Μπολόνια – Μπασκόνια πάει δεδομένα 10ος, έχοντας μειονέκτημα σε κάθε πιθανή «μάχη» του Play-in. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, πως το διακύβευμα της αναμέτρησης είναι τεράστιο.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως το +10 των Ιταλών στον Α’ Γύρο δεν παίζει ρόλο. Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι με έξι σερί ήττες έχει κατρακυλήσει βαθμολογικά, ισοβαθμεί με τους Βάσκους και όποιος νικήσει, ανεξαρτήτως διαφοράς, θα πάει 8ος, έχοντας ανέβει στις 18 νίκες.

Όλα τα παραπάνω μας κάνουν να περιμένουμε ένα… κλειστό παιχνίδι, χωρίς ξεκάθαρο φαβορί. Άλλωστε, όπως αναλύσαμε στο “UpTempo” μαζί με τον Διονύση Αραβαντινό, η πρόσφατη φόρμα των δύο ομάδων, αλλά και το κίνητρο για αυτόν τον αγώνα δεν δικαιολογούν τις τιμές του σετ αποδόσεων.

Οι πιο τολμηροί μπορούν να κοιτάξουν προς τα… δεξιά στο Βίρτους Μπολόνια – Μπασκόνια. Όμως, εμείς θα προτιμήσουμε να κάνουμε μια πιο safe επιλογή, με στόχο να διευρύνουμε το θετικό σερί των προβλέψεών μας. Γι’ αυτό και θα αγοράσουμε το +6,5 της ισπανικής ομάδας, περιμένοντας «μάχη» στην ιταλική έδρα.

Δείτε ξανά το τελευταίο επεισόδιο του “UpTempo” με την ανάλυση όλων των παιχνιδιών της τελευταίας αγωνιστικής της regular season της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ανακεφαλαίωση:

Βίρτους Μπολόνια – Μπασκόνια: Μπασκόνια +6,5 στο 1.65 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;