ΜΠΑΣΚΕΤ



Ο Ολυμπιακός ρίχνεται για τελευταία φορά στη μάχη της κανονικής περιόδου της Euroleague. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα υποδέχεται την Φενέρ σε ένα ματς που θα κρίνει την 5η και την 6η θέση, καθώς ο νικητής θα τερματίσει πάνω από τον ηττημένο. Πάμε όμως να δούμε τις επιλογές μας στο Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε Στοίχημα!

Ο Ολυμπιακός παίζει στην έδρα του, με τον κόσμο να εξαφανίζει τα εισιτήρια και το ΣΕΦ να αναμένεται κατάμεστο. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, η λογική λέει πως ο «άσσος» είναι το πιθανότερο σενάριο. Από εκεί και πέρα, η Φενέρμπαχτσε ήρθε στην Ελλάδα με προβλήματα. Ο Τζόναθαν Μότλεϊ έχει μείνει στην Πόλη, ενώ ο Σερτάκ Σανλί είναι αμφίβολος. Αυτό σημαίνει πως στο «5» ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα πρέπει να βρει λύσεις. Εξάλλου το μόνο 5άρι που έχει σίγουρα στην διάθεσή του είναι ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Όλα αυτά λοιπόν, μας ωθούν στον «άσσο». Δεν θα παίξουμε όμως σκέτη νίκη του Ολυμπιακού. Η επιλογή μας θα είναι Ολυμπιακός -3,5 στην Stoiximan.

Πάμε τώρα στα ειδικά. Όπως σας είπαμε, στο «5» η Φενέρμπαχτσε έχει θέματα. Σκεφτείτε επιπλέον πως και να παίξει ο Σανλί, η άμυνά του στο ποστ δεν είναι το δυνατό του σημείο. Το ίδιο ισχύει και για τον Γιώργο Παπαγιάννη. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως πρέπει να κοιτάξουμε μια επιλογή ενός παίκτη που στο ποστ δίνει λύσεις στον Ολυμπιακό. Και το όνομα αυτού; Μουσταφά Φαλ.

Ο Μουσταφά Φαλ είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά από κοντά κι εμείς θα ποντάρουμε πάνω του. Η επιλογή που θα κλείσει το bet builder μας λοιπόν, θα είναι το Μουσταφά Φαλ Over 7,5 πόντοι στην Stoiximan.

Περισσότερα tips για την 34η αγωνιστική της Euroleague είδατε και ακούσατε στο επεισόδιο του “UpTempo”, που προβλήθηκε στο YouTube την Πέμπτη.

Ας κάνουμε λοιπόν μια ανακεφαλαίωση στις επιλογές μας για το Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε Στοίχημα:

Ολυμπιακός -3,5

Μουσταφά Φαλ Over 7,5 πόντοι

To συγκεκριμένo bet builder μας πληρώνει με απόδοση 3.00 στην Stoiximan

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;