ΜΠΑΣΚΕΤ



Άλλο ένα ταμείο χθες το βράδυ στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Άλμπα και τον Kendrick Nunn και έχουμε ξανά μπει σε τροχιά που έχουμε συνηθίσει με ταμεία. Όπως αναλύσαμε στο Overplay και στο UpTempo αυτής της εβδομάδας ο Ολυμπιακός έχει ένα πολύ σημαντικό και κλειστό παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε το βράδυ στο ΣΕΦ. Το σκορ δεν θεωρώ πως θα ξεφύγει και για αυτό θα πάω σε μία επιλογή-έκπληξη από το βράδυ.

(21:15) Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: Γιώργος Παπαγιάννης UNDER 8.5 POINTS (1.75 Novibet

Ναι, ο Γιώργος Παπαγιάννης είχε κάνει φανταστικό πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στον πρώτο γύρο στην Κωνσταντινούπολη. Είχε τελειώσει το παιχνίδι με 15 πόντους πρώτος σκόρερ της Φενέρ. Σήμερα όμως το παιχνίδι είναι πολύ διαφορετικό και θα κριθεί σε πιο χαμηλό tempo. Ο “Big Papa” θα έχει να αντιμετωπίσει μία από τις καλύτερες frontline της Ευρωλίγκας σε ένα τέτοιο κλειστό παιχνίδι.

Το line είναι στους 8.5 πόντους και θα εξαρτηθεί από τα τρίποντα που θα πάρει και αν θα βάλει ο Παπαγιάννης. Το ματς όμως το βλέπω πολύ physical με πολλά φάουλ και μάχες κάτω από το καλάθι. Δεν ξέρω πόσο θα αγωνιστεί ο Έλληνας σέντερ για αυτό και θα στηρίξω το under 8.5.

Πάμε να συνεχίσουμε το σερί μας με ταμεία.

Να είστε όλοι καλά.
DA








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;