ΜΠΑΣΚΕΤ



Πέρασαν οι Bucks και επιστρέψαμε στα ταμεία. Και είμαστε πλέον έτοιμοι για την τελική ευθεία της EuroLeague. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Άλμπα στο ΟΑΚΑ σήμερα το βράδυ και ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το μεγάλο παιχνίδι της Παρασκευής με την Φενέρ. Θα κάνουν 2/2 οι ελληνικές ομάδες; Δείτε το τελευταίο Overplay για τις προβλέψεις μας. Πάμε σε ειδικά παικτών σήμερα από το παιχνίδι των “πρασίνων”.

(21:15) Παναθηναϊκός – Άλμπα Βερολίνου: Kendrick Nunn OVER 2.5 rebounds (1.77 Novibet

Η αλήθεια είναι πως έχουμε στηρίξει αυτό το pick άλλες δύο φορές μέσα στην σεζόν και αν δεν κάνω λάθος στην μία έχουμε πάει ταμείο. Γιατί μου αρέσει τόσο πολύ όμως ειδικά απόψε; Η Άλμπα τρέχει και σουτάρει. Πολύ. Και πολλά τρίποντα. Επομένως θα χάσει και αρκετά οπότε ο Παναθηναϊκός θα έχει αρκετές ευκαιρίες για ριμπάουντ. Συνήθως στα τρίποντα οι “κοντοί” έχουν περισσότερες ευκαιρίες για ριμπάουντ από ότι έχουν σε lay-up και mid-range εξαιτίας του positioning. Εκεί θα ποντάρουμε σήμερα, στα πολλά τρίποντα που θα πάρει η Άλμπα.

Σκέφτηκα και το Under του Nunn, κυρίως γιατί αν το παιχνίδι είναι εύκολο ο σούπερσταρ του Παναθηναϊκού δεν θα αγωνιστεί τόσο πολύ, αλλά θεωρώ τα ριμπάουντ του μία πιο safe επιλογή.

Εδώ θα είμαστε και αύριο για το μεγάλο παιχνίδι του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ.

Καλή επιτυχία σε όλους, να είστε καλά.








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;