ΜΠΑΣΚΕΤ



Η Euroleague μπαίνει και πάλι στη ζωή μας με την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας. Εμείς, όπως πάντα, έχουμε επιλογές να σας προτείνουμε, και συγκεκριμένα τρεις προτασούλες ταπεινές αλλά τίμιες. Οπότε πάμε να παίξουμε Euroleague Στοίχημα!

Αναντόλου Έφες – Ερυθρός Αστέρας

Η Έφες υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα, σε ένα παιχνίδι κομβικό για τους Τούρκους, οι οποίοι θέλουν τη νίκη ώστε να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στο Play In. Αυτό δεν είναι απλή ιστορία, ειδικά με δεδομένο το πώς ξεκίνησε η σεζόν για την Έφες. Η τουρκική ομάδα λοιπόν θέλει τη νίκη και η λογική λέει πως θα την πάρει. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση μετά και τις δύο νίκες επί της Φενέρ, οπότε ο «άσσος» είναι η λογική επιλογή.

Δεν θα πάμε με σκέτο «άσσο» όμως. Η επιλογή μας θα είναι το Έφες -5,5 στην Stoiximan.

Μονακό – Μπάγερν Μονάχου

Η Μονακό είναι επίσης μια ομάδα με κίνητρο. Θέλει τη νίκη ώστε να πάρει την τρίτη θέση. Έτσι θα παίξει με τον έκτο, ο οποίος θα είναι ο ηττημένος του Ολυμπιακός – Φενέρ. Η λογική λέει λοιπόν πως απέναντι στην Μπαγερν η ομάδα του Ομπράντοβιτς θα κάνει το πάρτι της. Εκεί θα ποντάρουμε κι εμείς. Η λογική μας ωθεί σε μια άνετη νίκη για την Μονακό, όμως δεν θα πάμε σε σκέτο «άσσο» ούτε τώρα.

Πάμε στοίχημα με Μονακό -4,5 στην Stoiximan.

Παναθηναϊκός – Άλμπα Βερολίνου

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζει ένα πάρτι στο ΟΑΚΑ. Οι Πράσινοι θέλουν τη νίκη ώστε να τελειώσουν τη κανονική διάρκεια δεύτεροι. Από την άλλη η Άλμπα έχει πολλά θέματα με την γρίπη να έχει διαλύσει την ομάδα του Βερολίνου. Όπως καταλαβαίνετε, η λογική κι εδώ μας ωθεί στον «άσσο» και μάλιστα περιμένουμε και διαφορά.

Προτείνουμε λοιπόν το Παναθηναϊκός -9,5 στην Stoiximan.

Περισσότερα tips για την 33η αγωνιστική της Euroleague είδατε και ακούσατε στο επεισόδιο του “UpTempo”, που προβλήθηκε στο YouTube την Πέμπτη.

Ας κάνουμε λοιπόν μια ανακεφαλαίωση στις επιλογές μας για το Euroleague Στοίχημα:

Αναντόλου Έφες – Ερυθρός Αστέρας: Έφες -5,5 

Μονακό – Μπάγερν Μονάχου: Μονακό -4,5

Παναθηναϊκός – Άλμπα Βερολίνου: Παναθηναϊκός -9,5

Η συγκεκριμένη τριάδα μας πληρώνει με απόδοση 2.15 στην Stoiximan

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;