ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλημέρα σε όλο το team και καλό Σαββατοκύριακο. Η εβδομάδα της Euroleague ολοκληρώθηκε με 3/4 σημεία, καθώς μετά το 2Χ2 της Πέμπτης (28/3), ακολούθησε το διπλό του Παναθηναϊκού στην Μπολόνια το βράδυ της Παρασκευής (29/3). Το μόνο σημείο που χάσαμε ήταν το over 6,5ρ. του Ντίνου Μήτογλου, με τον Έλληνα πάουερ φόργουορντ να κατεβάσει 6ρ. Σε κάθε περίπτωση, πλέον μετράμε 10/12 περασμένα σημεία τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Η στήλη, λοιπόν προχωράει και το στοιχηματικό παιχνίδι του Σαββάτου θα γίνει με την αναμέτρηση Περιστέρι – Κολοσσός Ρόδου (30/3, 17:15).

Πρόκειται για ένα ματς με το οποίο κάνει τζάμπολ ο Γ’ Γύρος της Basket League και σίγουρα η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη το έχει «κυκλώσει» στην προσπάθειά της να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για να «κλειδώσει» την 3η θέση (15-7 ρεκόρ). Στην αντίπερα όχθη, οι Ροδίτες έχουν ήδη… τρυπήσει το ταβάνι τους με την 6η θέση (9-13 ρεκόρ).

Τι έχει γίνει στα προηγούμενα παιχνίδια του ζευγαριού την τρέχουσα σεζόν;

Τα προηγούμενα αποτελέσματα:

1η αγωνιστική: Κολοσσός Ρόδου – Περιστέρι 104-93 (2η παράταση, 80-80 κανονική διάρκεια)

12η αγωνιστική: Περιστέρι – Κολοσσός Ρόδου 89-77

Όπως παρατηρούμε παραπάνω, το σημείο που επιβεβαιώθηκε δις και είναι αυτό που θα κρατήσουμε είναι το συνολικό over 159,5 πόντων. Μάλιστα, το εν λόγω pick είχε περάσει και από το 40λεπτο στο ματς της Ρόδου, προτού… ξεφύγουν τα πράγματα με τη διπλή παράταση.

Το Περιστέρι διαθέτει ποιότητα σε όλες τις θέσεις και ειδικά στην έδρα του νιώθει ακόμα πιο απελευθερωμένο. Ο κόουτς Σπανούλης βασίζει πολλά στον MVP του μήνα στο BCL, Τζο Ράγκλαντ και έχει επιθετικές αρετές στο ρόστερ του. Από την άλλη, οι «θαλασσί» έχουν στη «φαρέτρα» τους το… όπλο που ακούει στο όνομα Άντριου Γκάουντλοκ.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως το παραπάνω line (159,5π.) έχει επιβεβαιωθεί σε έξι από τα τελευταία επτά παιχνίδια της ομάδας του Κούρο Σεγκούρα. Ως εκ τούτου, ο Κολοσσός έχει αποδείξει πως μπορεί να κοιτάξει… οποιονδήποτε στα μάτια και να ακολουθήσει υψηλούς ρυθμούς.

Με βάση όλα τα παραπάνω, το επιθετικό ταλέντο των δύο ομάδων και τη φετινή «παράδοση», θα αγοράσουμε το σχετικό over, το οποίο δίνεται στο ικανοποιητικό 1.77 στο Pamestoixima.gr.

Περισσότερα μπασκετικά και… στοιχηματικά θα πούμε τη Δευτέρα (1/4, 13:00) στο κανάλι μας στο YouTube, στο νέο, «ζωντανό» επεισόδιο του “UpTempo”.

Ανακεφαλαίωση:

Περιστέρι – Κολοσσός Ρόδου: Over 159,5 πόντοι στο 1.77 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;