ΜΠΑΣΚΕΤ



Ο Παναθηναϊκός έφυγε με το “διπλό” από το Βελιγράδι επικρατώντας του Ερυθρού Αστέρα με 89-76, με τον Ματίας Λεσόρ να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους “πράσινους”.

Ο Γάλλος τελείωσε το παιχνίδι με 19 πόντους, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 κλεψίματα αλλά και 2 τάπες, με τον Ματίας Λεσόρ να κάνει το κάτι παραπάνω για την ομάδα του και να αναδεικνύεται και MVP της αναμέτρησης.

Το Amerikanos24 βρέθηκε στην Stark Arena και συνομίλησε με τον κορυφαίο παίκτη του Παναθηναϊκού, ο οποίο είχε αρκετά να πει στον Θείο Γιώργο και την κάμερά μας!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ματίας Λεσόρ στην κάμερα του Amerikanos24 :

Για το ματς κι αν είχε έξτρα κίνητρο: “Το κίνητρο ήρθε από το γεγονός ότι ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για μας. Έπρεπε  να κερδίσουμε τώρα στο τελευταίο σπριντ της της σεζόν αφού παλεύουμε για το πλεονέκτημα έδρας. Αυτό, αυτό είναι αρκετό, πιστεύω, για να να σε παρακινήσει να παίξεις το καλύτερο σου παιχνίδι.”

Για το διπλό πόστερ κάρφωμα του: “Διάβασα την άμυνα. Προσπάθησαν να αλλάξουν στο σκριν και ήθελα να τους μπερδέψω. Ο Γκράντ μου πέταξε την μπάλα. Πίστεψε σε μένα σε αυτή την κατάσταση και προσπάθησα τελειώσω δυνατά την φάση. Δυστυχώς στην επόμενη φάση έχασα το κάρφωμα οπότε μπορούμε να μιλήσουμε και για αυτό. Μερικές φορές τα καταφέρνεις, μερικές φορές αστοχείς. Μας έδωσε ώθηση αυτή η φάση. Για αυτό είμαι εδώ, για να δίνω ενέργεια στην ομάδα μου.”

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός ελέγχει πλέον την μοίρα του για το πλεονέκτημα έδρας: “Το μόνο πράγμα που πρέπει να κοιτάς είναι το επόμενο παιχνίδι. Όλοι μιλούν για final-4 και να κατακτήσουμε την Ευρωλίγκα και εγώ λέω να επικεντρωνόμαστε στο επόμενο ματς. Αυτό λέω από την αρχή της σεζόν και τώρα σκέφτομαι μόνο την Μπαρτσελόνα.”

Για τον Κώστα Σλούκα: “Μπορείς να καταλάβεις την διαφορά όταν παίζει με ελευθερία και όταν είναι στην καλύτερη του κατάσταση. Δυσκολευτήκαμε όταν τραυματίστηκε. Είναι πάρα πολύ σημαντικός για εμάς. Όλοι ξέρουν ποιος είναι ο Σλούκας στην Ευρωλίγκα.” 

Για το ματς με την Μπαρτσελόνα κι αν θα σπάσει στο σερί: “Δεν θέλω να το γρουσουζέψω. Πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη, να παίξουμε άμυνα,  να εξασφαλίσουμε τα ριμπάουντ, και να εκτελέσουμε το πλάνο μας επιθετικά. Αν παίξουμε όπως με τον Ερυθρό Αστέρα θα έχουμε μεγάλες πιθανότητες να κερδίσουμε.”

Δείτε όλη την συνέντευξη στο κανάλι μας στο youtube








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;