ΜΠΑΣΚΕΤ



Όπως και ο Ολυμπιακός έτσι και εμείς χάσαμε το σερί μας χθες βράδυ στην Κωνσταντινούπολη. Η ομάδα του coach Μπαρτζώκα δεν ήταν καλή, η Εφές από την άλλη ήταν τρομερά εύστοχη από την γραμμή των 6,75 και πήρε μία πολύ σημαντική νίκη για τα play-in. Πάμε να “ρεφάρουμε” σήμερα με το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στο Βελιγράδι.

(21:00) Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός: Joel Bolomboy OVER 6.5 rebounds (1.80 Novibet

Ο Joel Bolomboy πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν στο Βελιγράδι με την φανέλα του Ερυθρού Αστέρα. Και επειδή χθες έκανα ένα βίντεο με τους πιο underrated παίκτες της σεζόν, νομίζω πως πρέπει να βρίσκεται σε αυτή την λίστα. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού στα τελευταία πέντε παιχνίδια μετράει 9, 8, 8, 3 και 9 ριμπάουντ. Τα 3 ριμπάουντ τα μάζεψε σε παιχνίδι στο οποίο αγωνίστηκε μόλις εννέα λεπτά. Ο ίδιος έχει αγωνιστεί πάνω από 25 λεπτά στα τελευταία τρια παιχνίδια του Αστέρα στην Ευρωλίγκα. Επομένως, παίρνει τις ευκαιρίες που του αναλογούν.

Πιστεύω πως θα δώσει μεγάλες μάχες με τον Mathias Lessort κάτω από το καλάθι, αλλά θεωρώ πως θα έχει αρκετές ευκαιρίες για ριμπάουντ, καθώς το ματς θα έχει physical ρυθμό και όχι τόσο υψηλό σκορ.

Αυτή είναι η επιλογή μου για σήμερα το βράδυ στο Βελιγράδι. Πάμε με τον Bolomboy λοιπόν.

Καλή επιτυχία σε όλους. Να είστε καλά.
DA








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;