ΜΠΑΣΚΕΤ



Δράση ακόμα δεν έχουμε στα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων. παρόλα αυτά, το να βρούμε ιδέες για να παίξουμε στοιχηματάκι είναι εύκολο, καθώς έχουμε μακροχρόνιες επιλογές. Αυτή τη φορά θα σταθούμε στις ομάδες των παραθύρων. Πάμε για Προκριματικά Ευρωμπάσκετ 2025 Στοίχημα!

Θα πιάσουμε τρεις ομίλους και θα προτείνουμε τους νικητές στο τέλος των 6 αγωνιστικών. Είπαμε. Μακροχρόνιο στοίχημα θα παίξουμε.

Group F

Ο όμιλος της Ελλάδας είναι ο πρώτος που θα πιάσουμε και η Ελλάδα η ιδανική πρώτη μας νικήτρια. Απέναντι σε Τσεχία, Μεγάλη Βρετανία και Ολλανδία, η Εθνική μας είναι το μεγάλο φαβορί και όχι τυχαία. Με τους παίκτες της Ευρωλίγκας ξανά στο «κόλπο» η Εθνική μας μοιάζει έτοιμη για… πάρτι. Ποντάρουμε  λοιπόν στην επιλογή της Ελλάδας από την Stoiximan.

Group G

Ο όμιλος της Σερβίας, όπως καταλαβαίνετε, δεν αφήνει περιθώρια για κάτι διαφορετικό. Γεωργία, Φινλανδία και Δανία δεν μπορεί να θεωρηθούν σοβαρές απειλές. Καμία δεν έχει το ταλέντο και την ποιότητα των Σέρβων. Ούτε φυσικά το πλούσιο ταλέντο των νεαρών παικτών που βγαίνουν συνεχώς. Έτσι, ποντάρουμε στην επιλογή της Σερβίας από την Stoiximan.

Group H

Τέλος, ακολουθεί ο όμιλος της Λιθουανίας. Μπορεί να μην έχει το βάθος άλλων ετών, όμως είναι το μεγάλο φαβορί και όχι άδικα. Έχει αρκετούς παίκτες επιπέδου Ευρωλίγκας, με παραστάσεις από το τοπ επίπεδο, κάτι που Πολωνία, Εσθονία και Βόρεια Μακεδονία δεν μπορούν να πουν πως έχουν σε καμία περίπτωση. Μόνο η Πολωνία μπορεί να θεωρηθεί απειλή, αλλά κι αυτό ακόμη σηκώνει κουβέντα. Ποντάρουμε στην επιλογή της Λιθουανίας λοιπόν κι εδώ, για να κλείσουμε την τριάδα μας στην Stoiximan.

Ας κάνουμε λοιπόν μια ανακεφαλαίωση στις επιλογές μας για το Προκριματικά Ευρωμπάσκετ 2025 Στοίχημα:

Νικητής Group F: Ελλάδα

Νικητής Group G: Σερβία 

Νικητής Group H: Λιθουανία

Το συγκεκριμένο bet builder μας πληρώνει με απόδοση 2.28 στην Stoiximan

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;