ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλημέρα σε όλους, λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ του τελικού στο ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδας στην Κρήτη. Οι προημιτελικοί ολοκληρώθηκαν με profit για τη στήλη, αλλά στον ημιτελικό Παναθηναϊκός – Άρης μας πλήρωσε μόνο η επιλογή των 2,5+ τριπόντων του Βασίλη Τολιόπουλου (2.04 απόδοση) και μας τα… χάλασαν οι ασίστ του Τζέριαν Γκραντ (έδωσε 3, είχαμε αγοράσει το over 3,5). Πάμε, λοιπόν, να «διαβάσουμε» τον τελικό και να κάνουμε τα πονταρίσματά μας, λίγο πριν από το special επεισόδιο του “UpTempo by Pamestoixima.gr” (16:30).

Όπως γνωρίζετε όλοι, ο Παναθηναϊκός θα παίξει με τον Ολυμπιακό στα «Δύο Αοράκια» με φόντο το 49ο Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών. Αυτή είναι η 11η φορά που οι «αιώνιοι» θα αναμετρηθούν στον τελικό του θεσμού. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τις στοιχηματικές επιλογές μας από το ματς του τίτλου στην Κρήτη…

Το πρώτο pick αφορά το σκοράρισμα του Μάριους Γκριγκόνις. Στο πρόσφατο ντέρμπι «αιωνίων» για το ελληνικό πρωτάθλημα (85-80 στο ΟΑΚΑ) ο Λιθουανός γκαρντ – φόργουορντ έβαλε 18 πόντους (2/4 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 5/5 βολές), ενώ συνολικά στην Euroleague μετράει 10,4 πόντους κατά μέσο όρο. Ο «Γκρίγκο», όπως έχει εξηγηθεί κι άλλες φορές από τις στήλες και τις εκπομπές, αποτελεί τη «σταθερά» του Εργκίν Αταμάν στη θέση «3» και ο Παναθηναϊκός περιμένει πολλά επιθετικά από εκείνον.

Το δεύτερο σημείο αφορά το συνολικά σκοράρισμα του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» δεν έχουν πατήσει το… γκάζι στην Κρήτη, αλλά με την επιστροφή του Κώστα Σλούκα δείχνουν να λειτουργούν καλύτερα. Η μπάλα κυκλοφορεί πιο σωστά και ολοένα και περισσότερα επιθετικά «όπλα» θα αξιοποιούνται. Η παρουσία του Έλληνα γκαρντ «απελευθερώνει» και τον Κέντρικ Ναν, που δεν χρειάζεται να «κουβαλάει» για τόση ώρα την μπάλα και το «τριφύλλι» μπορεί να ξεπεράσει το χαμηλό 74,5 πόντων στο ματς του τίτλου.

Σε ό,τι αφορά το «ερυθρόλευκο στρατόπεδο», αξία βρίσκουμε στο 2.20 απόδοση του over 1,5 τρίποντο από τον Τόμας Ουόκαπ. Οι «πράσινοι» θα αφήσουν τον «εγκέφαλο» του Ολυμπιακού να σουτάρει, παίζοντάς τον under σε αρκετές κατοχές. Παράλληλα, η απουσία του Νάιτζελ Ουίλιαμς – Γκος θα αναγκάσει τον Ουόκαπ να περάσει ακόμα περισσότερα λεπτά στο παρκέ. Άρα, το σημείο αποκτά αξία. Ενδεικτικά, στο πρόσφατο ντέρμπι του ΟΑΚΑ ο «Ρόμποκοπ» του Γιώργου Μπαρτζώκα είχε 1/3 τρίποντα, ενώ στην «αιώνια» πρεμιέρα της Euroleague μέτρησε 5/10 πίσω από τα 6,75μ.

Τέλος, value θεωρείται και η επιλογή του over 0,5 κοψίματος από τον Μουστάφα Φαλ. Ο «πύργος» των «ερυθρόλευκων» έχει 1,2 κοψίματα ανά ματς στην Euroleague, απέναντι στους ποιοτικότερους αντιπάλους στην Ευρώπη. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ απουσιάζει, ο Γάλλος σέντερ είναι ούτως ή άλλως ο starter του Μπαρτζώκα και το παραπάνω σημείο παρουσιάζει έξτρα ενδιαφέρον.

Ραντεβού στις 16:30 για το special episode του “UpTempo” με το pregame του τελικού.

Ανακεφαλαίωση:

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός :

Μάριους Γκριγκόνις over 9,5 πόντοι στο 1.75 στο Pamestoixima.gr.

Παναθηναϊκός over 74,5 πόντοι στο 1.67 στο Pamestoixima.gr.

Τόμας Ουόκαπ over 1,5 τρίποντο στο 2.20 στο Pamestoixima.gr.

Μουστάφαλ Φαλ over 0,5 κόψιμο στο 1.75 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;