ΜΠΑΣΚΕΤ



Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός ώρα μηδέν! Οι «αιώνιοι» του ελληνικού μπάσκετ κοντράρονται σε μια μάχη δίχως αύριο, στην οποία ο νικητής θα στεφθεί κυπελλούχος Ελλάδας. Το Final 8 εδώ στην Κρήτη φτάνει στην κορύφωσή του και πλέον το μόνο που μένει είναι να μάθουμε τον νικητή. Πάντως το παιχνίδι το περιμένουμε κλειστό. Ας μην τα πούμε όμως όλα από τώρα. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας για το Παναθηναϊκός Ολυμπιακός Στοίχημα!

Ο Ολυμπιακός δεν είναι στο πικ του, όμως είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τον Παναθηναϊκό. Οι Πράσινοι περνούν ένα διάστημα κακής απόδοσης και κακού μπάσκετ, το οποίο σε έναν τελικό μπορεί να κοστίσει. Από την άλλη, μιλάμε για έναν τελικό, ανάμεσα σε δύο ομάδες που οι διαφορές τους είναι ελάχιστες.

Η λογική λοιπόν δείχνει πως το σκορ δεν θα ανοίξει πολύ. Έτσι, ένα χάντικαπ υπέρ του Ολυμπιακού μπορεί να μας στείλει το ταμείο που θέλουμε. Πρώτη επιλογή για το bet builder μας το Ολυμπιακός +7,5 στην Stoiximan.

Φυσικά δεν θα μείνουμε εκεί. Έχουμε και ειδικά στοιχήματα. Σε αυτήν τη στήλη θα σταθούμε στον Ολυμπιακό και τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα. Πρώτος ο Τόμας Ουόκαπ.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει σε τέτοια παιχνίδια. Εξάλλου με τον Γκος αμφίβολο, περιμένουμε να πάρει αρκετό χρόνο. Το +8 πόντοι στην Stoiximan είναι μια σούπερ επιλογή και αυτή θα σας δώσουμε.

Τέλος, πάμε στον Μουστάφα Φαλ. Ο Γάλλος θα πάρει σίγουρα μπάλες στα χέρια του, ώστε να φορτώσει με φάουλ τον Λεσόρ. Αυτό σημαίνει ότι θα έχει και πολλές ευκαιρίες για σκορ. Το 6+ πόντοι στην Stoiximan είναι μια ιδανική περίπτωση και με αυτή θα σας αφήσουμε, κλείνοντας έτσι την τριάδα μας.

Ας κάνουμε λοιπόν μια ανακεφαλαίωση στις επιλογές μας για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Στοίχημα:

Ολυμπιακός +7,5

Τόμας Ουόκαπ +8 πόντοι 

Μουστάφα Φαλ +6 πόντοι 

Το συγκεκριμένο bet builder μας πληρώνει με απόδοση 3.15 στην Stoiximan

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;