ΜΠΑΣΚΕΤ



Πριν το ταξίδι στην Κρήτη και πριν το Κύπελλο, ο Ολυμπιακός έχει πρώτα μια άλλη αποστολή. Το Μαρούσι, έχοντας νέο προπονητή, αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, σε ένα παιχνίδι που ουσιαστικά δεν κρίνει τίποτα, αλλά είναι ένα πολύ καλό τεστ πριν τα ζόρια. Ο νικητής, κακά τα ψέματα, είναι ήδη γνωστός. Όμως το πώς θα τελειώσει το ματς, όχι. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας από το Ολυμπιακός – Μαρούσι Στοίχημα.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα προέρχεται από ένα τέλειο παιχνίδι απέναντι στην Βαλένθια, με την ισπανική ομάδα να μην αποτελεί εμπόδιο. Ο Ολυμπιακός πέρασε από εκεί και πλέον στρέφει το βλέμμα του στην δύσκολη συνέχεια.

Το παιχνίδι με το Μαρούσι είναι μια πολύ καλή πρόβα για τα ματς που ακολουθούν. Ο Ολυμπιακός λοιπόν θα προσπαθήσει να είναι σοβαρός για να καθαρίσει με συνοπτικές διαδικασίες το παιχνίδι. Βέβαια το Μαρούσι δεν έχει πολύ καλή σχέση με την άμυνα. Οι Κίτρινοι στο πρώτο παιχνίδι δέχθηκαν 111 πόντους. Περιμένουμε λοιπόν πως και τώρα το σκορ θα πάει ψηλά.

Για αρχή λοιπόν, θα ποντάρουμε στο Over 154,5 πόντοι στην Stoiximan, καθώς οι δύο ομάδες όταν βρίσκονται μαζί το σκορ ανεβαίνει.

Πάμε όμως και στα ειδικά. Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έπαιξε ελάχιστα απέναντι στη Βαλένθια. Αυτό όμως δεν λέει κάτι. Περιμένουμε πως κόντρα στο Μαρούσι και θα παίξει αρκετά και θα σκοράρει αρκετά. Η επιλογή μας λοιπόν, θα έχει να κάνει με το σκοράρισμά του.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης πάντα κάνει το κομμάτι του. Κόντρα στο Μαρούσι θα σκοράρει, οπότε η επιλογή του Over 8,5 πόντοι είναι σούπερ επιλογή.

Ας κάνουμε λοιπόν μια ανακεφαλαίωση στις επιλογές μας για το Ολυμπιακός – Μαρούσι Στοίχημα:

Over 154,5 πόντοι

Γιαννούλης Λαρεντζάκης Over 8,5 πόντοι

Το συγκεκριμένο bet builder μας πληρώνει με απόδοση 2.44 στην Stoiximan

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;