ΜΠΑΣΚΕΤ



Ο Κέντρικ Ναν για ακόμα ένα παιχνίδι έδειξε τα… δόντια του και οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην 16η νίκη του στην φετινή Euroleague.

Μπορεί να άρχισε άσχημα με 4 πόντους στο ημίχρονο, όμως είχε 19(!) στο δεύτερο και 23 συνολικά, παρότι σούταρε μόλις 3 βολές στην αναμέτρηση με την Φενέρ.

Πέραν των 23 πόντων, ο Κέντρικ Ναν είχε ακόμα 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 5 κερδισμένα φάουλ, ενώ μέτρησε 10/22 δίποντα, 0/3 τρίποντα και 3/3 βολές. Συνολικά η αξιολόγησή του ήταν στους 11 βαθμούς, όμως η στατιστική δεν δείχνει το impact που είχε στο δεύτερο ημίχρονο και το πόσο κομβικός ήταν για τη νίκη του Παναθηναϊκού.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Κέντρικ Ναν μίλησε στην κάμερα του Amerikanos24 και είχε σίγουρα πολλά να πει! Το κίνητρο απέναντι στη Φενέρ, το παράπονό του για τις λίγες βολές που εκτέλεσε, η αγωνιστική άνοδος του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, αλλά και το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, εκεί όπου (λογικά πάντα), θα κοντραριστεί με τον Ολυμπιακό στον τελικό, ματς που θα αποτελέσει το πρώτο ντέρμπι του Κέντρικ Ναν!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κέντρικ Ναν στην κάμερα του Amerikanos24:

Για το παιχνίδι με την Φενέρ:

«Ναι, ήταν μια μεγάλη νίκη για εμάς. Ανέφεραν την ήττα που γνωρίσαμε στην Φενέρμπαχτσε. Δεν ήμουν εδώ γι’ αυτό, αλλά μας το υπενθύμισε (ο Αταμάν) αυτό και το πήραμε ζεστά. Απόψε ήταν μια μεγάλη βραδιά για μας».

Για το γεγονός πως προτίμησε να πάρει προσπάθειες κοντά στο καλάθι:

«Σίγουρα ήταν σίγουρα ένα σημείο έμφασης. Και βλέπεις ότι με τόσα ντράιβ, εκτέλεσα ένα ζευγάρι βολές και μια από την τεχνική ποινή. Βλέπεις το “shot chart”. Είναι τρελό».

Για τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ:

«Ο Χουάντσο μας πάει σε άλλο επίπεδο, ειλικρινά. Και προπονήθηκε έτσι όλη την εβδομάδα. Ήταν επιθετικός και ήξερα ότι θα έκανε ένα μεγάλο παιχνίδι».

Για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας και τον τελικό (λογικά) με τον Ολυμπιακό:

«Ανυπομονούμε να το δούμε. Θα είναι το πρώτο μου (ντέρμπι). Όλοι μιλάνε για το πόσο μεγάλο είναι. Οπότε θα είμαι έτοιμος».








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;