ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλημέρα σε όλο το team του Amerikanos24 και καλό Σαββατοκύριακο. Η αγωνιστική της Euroleague ολοκληρώθηκε με 2/4 επιλογές στη στήλη και μας άφησε μακριά από τα κέρδη. Ωστόσο, η χασούρα δεν ήταν μεγάλη, αφού δύο σημεία «πέρασαν». Σε ό,τι αφορά το ματς του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε, το -2,5 του «τριφυλλιού» επιβεβαιώθηκε (74-63), όμως χάσαμε τις ασίστ του Τζέριαν Γκραντ, αφού το παιχνίδι κρίθηκε από τα iso του Κέντρικ Ναν.

Το σημερινό στοιχηματικό παιχνίδι μας στρέφεται στην αμφίρροπη αναμέτρηση της Καρδίτσας με τον Κολοσσό Ρόδου (10/2, 17:15).

Οι Θεσσαλοί έχουν ρεκόρ 5-12 και το τελευταίο διάστημα παρουσιάζουν ανοδική πορεία. Η ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου δεν τα κατάφερε απέναντι στο Περιστέρι και την ΑΕΚ, όμως νωρίτερα «έτρεξε» ένα σερί τεσσάρων νικών, αφού «υπέταξε» στην έδρα της τον Απόλλωνα Πατρών, τον Προμηθέα, τον Άρη και το Μαρούσι. Η Καρδίτσα έχει ανέβει αγωνιστικά μετά τις ποιοτικές προσθήκες που έγιναν και πλέον θέλει εβδομάδα με την εβδομάδα να νιώθει ολοένα και πιο σίγουρη για την παραμονή της στην κατηγορία. Παράλληλα, με τη φόρμα που έχει και τις λύσεις που υπάρχουν δεν αποκλείεται να κοιτάξει και για λίγο πιο ψηλά.

Στην αντίπερα όχθη, το σύνολο του Κούρο Σεγκούρα επιβλήθηκε του Απόλλωνα Πατρών και της ΑΕΚ, ενώ ηττήθηκε στην έδρα του Άρη σε ένα ματς υψηλού ρυθμού και μεγάλου σκορ. Σε κάθε περίπτωση, οι Ροδίτες με ρεκόρ 7-10 δείχνουν να βρίσκουν τα πατήματά τους και διεκδικούν μια θέση στα πλέι οφ της Basket League. Το έργο τους δεν είναι εύκολο, όμως έχοντας ως… όπλο την έδρα τους μπορούν να ελπίζουν πως θα τα καταφέρουν.

Το παιχνίδι, λοιπόν, είναι δεδομένα αμφίρροπο. Όμως, η Καρδίτσα έχει ένα μεγαλύτερο «πρέπει», καθώς με αυτή την αναμέτρηση ολοκληρώνεται το σερί των εντός έδρας αγώνων που είχε. Οι Θεσσαλοί θέλουν να έχουν… κάβα πριν βγουν πάλι μακριά από το «σπίτι» τους και έχουν «κυκλώσει» αυτή την αναμέτρηση για πολλούς λόγους. Το κίνητρο είναι στην πλευρά τους, ενώ μαζί τους είναι και οι καλύτεροι παίκτες που θα πατήσουν στο παρκέ.

Η Καρδίτσα έχει στη διάθεσή της έναν παίκτη που κάνει τη διαφορά σε αυτό το επίπεδο, τον Τέβιν Μακ, ο οποίος της έχει «χαρίσει» σημαντικές νίκες. Σε επτά συμμετοχές στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Αμερικανός σμολ φόργουορντ μετράει 14,6 πόντους ανά ματς και έχει βοηθήσει το σύνολο του Παπανικολόπουλου να κάνει step up. Επιπλέον, ο Βλάντο Γιάνκοβιτς έχει βοηθήσει τους γηπεδούχους να αλλάξουν το αγωνιστικό προφίλ τους. Ο έμπειρος φόργουορντ σκοράρει (12,3π. ανά ματς), κατεβάζει τα ριμπάουντ με άνεση (5,1ρ. κατά μέσο όρο) και μοιράζει την μπάλα σαν πλέι μέικερ με 3+ ασίστ ανά αγώνα. Οι δυο τους δεν είναι οι μόνοι που ξεχωρίζουν από την Καρδίτσα. Ωστόσο, είναι σε θέση να κρίνουν ένα παιχνίδι αυτού του επιπέδου, αν πιάσουν τα γνωστά στάνταρντς στην απόδοσή τους.

Το «πρέπει» των Θεσσαλών, η ώθηση που παίρνουν στο γήπεδό τους και η παρουσία των Μακ – Γιάνκοβιτς μας οδηγούν στον άσο, ο οποίος προσφέρεται σε ικανοποιητικές αποδόσεις, χωρίς να «μπλέξουμε» με handicap (1.70).

Ανακεφαλαίωση:

Καρδίτσα – Κολοσσός Ρόδου: Καρδίτσα νίκη στο 1.70 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;