ΜΠΑΣΚΕΤ



Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει το “διπλό” χθες βράδυ στη Βαλένθια και να μας στείλει ταμείο σε απόδοση 1.91. Ματσάρα σήμερα στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε σε ένα must-win παιχνίδι. Τι must-win δηλαδή; Κάρα must-win για το κυνήγι της τετράδας. Πάμε να δούμε τι επιλογή θα σας δώσω από το αποψινό ματς του ΟΑΚΑ.

(21:15) Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε: Kendrick Nunn OVER 16.5 points (1.89 Novibet)

“Έρχονται για να χάσουν. Αυτό έχω να πω”, είπε ο Kendrick Nunn σε δηλώσεις του σε Τουρκάλα δημοσιογράφο, η οποία του ζήτησε να στείλει ένα μήνυμα στην Φενέρ. Και έτσι έκανε ο Nunn. Έστειλε ένα μεγάλο μήνυμα με τις δηλώσεις του και τώρα μένει να φανεί αν εκείνος και η ομάδα του μπορεί να κάνει τις δηλώσεις του back up. Πιστεύω πως ναι. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε must-win ρυθμούς. Σε περίπτωση ήττας, όπως είπα και στο Overplay για μένα ξεχνάει οποιοδήποτε πλέονεκτημα έδρας. Το ματς με την Φενέρ είναι τελικός.

Και σε τελικούς, βγαίνουν μπροστά οι καλύτεροι σου παίκτες. Με τον Κώστα Σλούκα αμφίβολο, περιμένω τον Nunn όσο aggressive ήταν και στην Λιθουανία. Θα αγωνιστεί πάλι πάνω από 30 λεπτά και αν δεν έχει θέμα με τα φάουλ από νωρίς, πιστεύω πως μπορεί να σκοράρει 17+ πόντους. Ένας άλλος λόγος που πιστεύω το over του απόψε είναι και οι προσπάθειες που αναμένεται να πάρει. Είπαμε είναι ένα ιδαίτερο παιχνίδι, ο ίδιος έχει κάνει τέτοιες δηλώσεις και πρέπει να τις κάνει back up…

Καλή επιτυχία σε όλους. Πάμε για το 2/2. Καλά κέρδη σε όλους.
DA








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;