ΜΠΑΣΚΕΤ



Ο Παναθηναϊκός δεν είχε πρόβλημα απέναντι στην Αρμάνι και ο Ντίνος Μήτογλου (4π., 6ρ.) να έχει πολλά να πει για τους συμπαίκτες του.

Ο διεθνής φόργουορντ μίλησε στο Amerikanos24TV και αναφέρθηκε στην πολύ καλή εικόνα του Παναθηναϊκού στα τελευταία ματς, χωρίς όμως να μείνει μόνο εκεί. Ο Ντίνος Μήτογλου δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους συμπαίκτες του, με τον ίδιο να αποθεώνει τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, αλλά και τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη για την εικόνα τους στο παρκέ και την ποιότητά τους.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ντίνος Μήτογλου στην κάμερα του Amerikanos24TV:

Για τα σερί καλά αποτελέσματα του Παναθηναϊκού:

Είμαι πολύ χαρούμενος. Βλέπουμε πως παρουσιάζουμε συνεχώς μια βελτίωση. Να το κρατήσουμε αυτό. Δυστυχώς το πρόγραμμά μας δεν μας επιτρέπει να κρατάμε τα συναισθήματα μας για πολύ καιρό γιατί σε 48 ώρες παίζουμε πάλι και έχουμε ένα μεγάλο ταξίδι και δύσκολο ταξίδι αύριο με μια πάρα πολύ δύσκολη ομάδα και πρέπει να είμαι συγκεντρωμένοι. Αυτό το ματς.

Για την ανάγκη της αγωνιστικής ανόδου του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ:

Ο Χουάντσο όλοι ξέρουμε τι παίχτης και τι χαρακτήρας και το πόσο εργάζεται και δουλεύει στο γήπεδο καθημερινά. Πιστεύω είναι θέμα χρόνου. Είμαστε όλοι πάρα πολύ περήφανοι γι αυτόν. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, ένα εξαιρετικό παιδί και ένας εξαιρετικός επαγγελματίας έχω να προσθέσω. Μόνο τα καλύτερα έχω να πω.

Για τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη:

Ο Πάνος είναι από τα πιο εργατικά παιδιά που έχω δει. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γι αυτόν γιατί η δουλειά του ανταμείβεται. Να συνεχίσει έτσι, την υγειά του να έχει. Δεν έχω, Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Ξέρουμε, δεν είναι καμιά έκπληξη. Είναι καλός παίκτης.

Δείτε όλη την συνέντευξη στο κανάλι μας στο youtube

 








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;