ΜΠΑΣΚΕΤ



Η Άλμπα Βερολίνου πάλεψε το ματς με τον Ολυμπιακό στο πρώτο ημίχρονο όμως οι ερυθρόλευκοι ήταν “καταιγιστικοί” στο Β’ μέρος παίρνοντας την νίκη με 101-87. Ο άσος της Άλμπα Βερολίνου, Στέρλινγκ Μπράουν μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του “amerikanos24tv” δίνοντας την πρόβλεψη του για το final-4 αλλά και για το super bowl.

Συγκεκριμένα είπε:

Για το ματς : “Πρέπει να τους βγάλεις το καπέλο. Έκαναν αυτό που έκαναν στο δεύτερο ημίχρονο και εμείς δεν αντιδράσαμε. Δεν μπορούμε να κρατάμε το κεφάλι μας κάτω. Πρέπει να αντιδράσουμε. Πρέπει να είμαστ έτοιμοι με την Βαλένθια.”

Για την Ευρωλίγκα: “Είναι το δεύτερο καλύτερο πρωτάθλημα μετά το ΝΒΑ. Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την G-League που έχει ταλέντα και εκεί. Αισθάνομαι ότι εδώ είναι το δεύτερο υψηλότερο επίπεδο μπάσκετ μετά το ΝΒΑ. Σε αυτό το επίπεδο, μπορείς να επιδείξεις τις ικανότητές σου, όχι μόνο για τους NBA scouts αλλά και σε όλους τους άλλους.”

Ποιες ομάδες θα πάνε στο final-4: “Είναι δύσκολο. Παλεύουν πολλές ομάδες στην μέση της βαθμολογίας όπως π.χ. ο Ολυμπιακός. Για το content…θα πω, Ρεαλ Μαδρίτης, Μονακό, Παναθηναϊκός και Βίρτους Μπολόνια.”

Για τον νικητή του Σούπερ Μπόουλ: “Θα πω Τσίφς. Επιλέγω τους Τσίφς και πάω με τον Μαχόουμς.”

Δείτε όλη την συνέντευξη στο κανάλι μας στο youtube

https://youtu.be/cmIsL2Df1NE

 








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;