ΜΠΑΣΚΕΤ



Ο Κέντρικ Ναν, μετά την νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μονακό με 88-63, μίλησε στην κάμερα του “amerikanos24tv” και είχε πολλά να πει.

Ο Κέντρικ Ναν σταμάτησε στους 21 πόντους, έχοντας 7/11 εντός παιδιάς, με τον Αμερικανό να στέκεται στην ομαδική δουλειά, στην άμυνα πάνω στον Μάικ Τζέιμς, αλλά και να αναφέρεται και στον εαυτό του, καθώς, όπως τόνισε, ακόμη δεν έχει βρει 100% τα πατήματά του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κέντρικ Ναν στην κάμερα του “amerikanos24tv”:

Αρχικά ο Κέντρικ Ναν μίλησε για τη νίκη απέναντι στη Μονακό:

«Νομίζω ότι μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι. Ήμασταν επιθετικοί στην αρχή του παιχνιδιού. Επιτεθήκαμε και βρήκαμε τον ελεύθερο παίκτη. Βγάλαμε πολλά ελεύθερα σουτ και μπορέσαμε να ευστοχήσουμε από νωρίς για να μας δώσει καλή διαφορά».

Για το μαρκάρισμα του Μάικ Τζέιμς, ο Κέντρικ Ναν έβγαλε το… καπέλο στον Τζέριαν Γκραντ:

«Ήταν ένα μεγάλο σημείο έμφασης. Ο Τζέι (Τζέριαν Γκραντ) έκανε φοβερή δουλειά στο να τον μαρκάρει όπως κάνει με όλους τους άλλους, παίκτες των άλλων ομάδων. Είναι πάντα έτοιμος να παίξει άμυνα απέναντί στους καλύτερους και του βγάζω το καπέλο. Τα καταφέρνει».

Για τον βαθμό ετοιμότητας που βρίσκεται ο ίδιος ο Κέντρικ Ναν δήλωσε:

«Νομίζω ότι είμαι στο 7/10. Ακόμα προσπαθώ να προσαρμοστώ με τη ρουτίνα μου εδώ με το με τον προγραμματισμό και τις απαιτήσεις ενός προγράμματός όπως του δικού μας, αλλά είναι αυτό που είναι κι ακόμα προσπαθώ να προσαρμοστώ με το πως σφυρίζουν οι διαιτητές. Τέτοια πράγματα».

Αναφορικά με την συνύπαρξή του με τον Κώστα Σλούκα, τόνισε:

«Είναι φοβερός παίκτης. Τον παρατηρώ από κοντά, είναι αποτελεσματικός. Βρίσκει τρόπους να περάσει την μπάλα στους συμπαίκτες του και είναι φοβερός πασέρ. Όπως είπα, παρακολουθώ στενά και μπορεί να πασάρει την μπάλα.

Τέλος, ο Κέντρικ Ναν μίλησε και για το παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στην Παρτίζαν:

«Νομίζω ότι μας ξέφυγε αυτό το ματς. Είχαμε αυτό το παιχνίδι και στο τέλος το χάσαμε στην τέταρτη περίοδο. Οπότε….το θυμόμαστε αυτό. Και θέλουμε σίγουρα να πάρουμε εκδίκηση.

 

 

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;