ΜΠΑΣΚΕΤ



Ο Τόμας Ουόκαπ, παρότι έχει… καψούρα τον Βασίλη Σπανούλη, απέναντι στο Περιστέρι σταμάτησε στους 22 πόντους (ρεκόρ καριέρας), οδηγώντας εκ του ασφαλούς την ομάδα του στη νίκη. Παρόλα αυτά, μετά το τέλος του αγώνα, αυτό δεν τον εμπόδισε από το να αποθεώσει τον «Kill Bill»!

Μάλιστα, όπως δήλωσε αποκλειστικά στο “Amerikanos24tv” ο Τόμας Ουόκαπ λίγο μετά το ματς, ο Βασίλης Σπανούλης, όταν αποφασίσει να κοουτσάρει ομάδα Ευρωλίγκας, θα είναι «ο πιο περιζήτητος προπονητής στην Ευρώπη».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τόμας Ουόκαπ στο “Amerikanos24tv” και την Ιωσηφίνα Τζουγανάκη:

Για το παιχνίδι με το Περιστέρι:

«Είναι ένα πραγματικά καλή ομάδα αυτή  που μόλις νικήσαμε. Σούπερ καλά προπονημένη, σούπερ ταλαντούχα σε πολλές θέσεις, πραγματικά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτή τη νίκη. Όχι μόνο h προετοιμασία για τα παιχνίδια, αλλά η προετοιμασία μας. Κάθε μέρα είναι προετοιμασία. Αυτό είναι το μότο μας. Και γι’ αυτό γινόμαστε καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Για την αυτοπεποίθηση με την οποία παίζει ο Ολυμπιακός:

«Η αυτοπεποίθηση προέρχεται από τους προπονητές και τους παίκτες. Τα παιδιά εμπιστεύονται και αυτό σημαίνει πολλά, τόσο μεγάλη αυτοπεποίθηση προέρχεται από αυτό. Και ως ομάδα, νομίζω ότι είναι κυρίως το μομέντουμ. Τα παιδιά που επιστρέφουν από τραυματισμούς. Επιτέλους αρχίζουμε συγκεντρώνουμε και τους 12 του ρόστερ μας. Ο καθένας κατανοεί τον ρόλο του και αυτό σίγουρα σου δίνει κάποια δυναμική».

Για τον Βασίλη Σπανούλη:

«Νομίζω ότι όποτε αποφασίσει και όποτε το θέλει, θα είναι το πιο περιζήτητο όνομα στην Ευρωλίγκα. Ο τρόπος που αυτοί οι τύποι, όχι μόνο τα συστήματα, αλλά το πώς παίζουν, πόσο σκληρά παίζουν.  Είναι πολύ προφανές, ότι αυτά τα παιδιά αγαπούν να παίζουν γι’ αυτόν. Ξέρετε, βγαίνουν εκεί έξω, βάζουν το σώμα τους στις φάσεις και η προσπάθειά τους είναι στο 100%. Είμαι μεγάλος θαυμαστής του τρόπου που παίζουν, τη φυσική κατάσταση με την οποία παίζουν. Οπότε ναι, σπουδαίος προπονητής».

 








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;