ΜΠΑΣΚΕΤ



Ο Ολυμπιακός δίνει ένα πολύ ζόρικο παιχνίδι απέναντι στο Περιστέρι, στο οποίο θέλει να δείξει την ποιότητά του, όμως αυτό δεν περιμένουμε πως θα είναι εύκολο. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έχει δείξει πως μπορεί να απειλήσει στο παρκέ, έχει ταλέντο και έχει και πολύ καλή καθοδήγηση από τον πάγκο.  Ας δούμε όμως τις επιλογές μας από το Ολυμπιακός – Περιστέρι Στοίχημα.

Ο Ολυμπιακός βρήκε ξανά τα πατήματά του. Στην Ευρωλίγκα πάει καλά με τρεις σερί νίκες και το κακό διάστημα δείχνει πως ανήκει στο παρελθόν, ειδικά με δεδομένο πως οι τραυματίες έχουν επιστρέψει. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν υπολογίζει μόνο στον Νάιτζελ Ουίλιαμς – Γκος, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του, αλλά και στον Ναζ Μήτρου – Λονγκ, ο οποίος δεν έχει ακόμα στα χέρια του το διαβατήριό του. Πέραν αυτών, όλοι οι υπόλοιποι είναι κανονικά στην διάθεση του Έλληνα κόουτς του Ολυμπιακού. Έτσι, είναι φυσιολογικό, πως και η δουλειά του γίνεται πιο εύκολη.

Από την άλλη το Περιστέρι δείχνει διαρκή βελτίωση. Με τον Βασίλη Σπανούλη στον πάγκο η ομάδα των Δυτικών Προαστίων έχει δείξει τα… δόντια της. Μάλιστα έφτασε μια ανάσα από τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό! Αυτό από μόνο του είναι παράσημο, ακόμα κι αν ήταν σε άδειο ΟΑΚΑ. Επιπλέον το Περιστέρι δεν έχει κανένα απολύτως άγχος σε αυτή την αναμέτρηση. Ξέρει καλά πως το φαβορί είναι ο Ολυμπιακός και ό,τι και να συμβεί, δεν θα αλλάξει τα πλάνα του συλλόγου.

Αυτό βέβαια καθιστά επικίνδυνη την ομάδα του Περιστερίου. Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός έχει την σοβαρότητα για να κάνει το κάτι παραπάνω.

Το φαβορί είναι ξεκάθαρα ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες παίζουν στην έδρα τους και θέλουν να δείξουν την καλή τους κατάσταση. Ακολουθεί άλλωστε και ένα δύσκολο ματς με την Μονακό. Έτσι, στον Ολυμπιακό επιθυμούν να δείξουν τα δόντια τους και να καθαρίσουν εύκολα το παιχνίδι.

Εμείς θα πάμε ταπεινά. Περιμένουμε διψήφια διαφορά, οπότε το -10,5 στην Stoiximan θα είναι η πρώτη μας επιλογή. Από εκεί και πέρα όμως, έχουμε στοίχημα και από τα ειδικά.

Δεδεμένου πως ο Ολυμπιακός θα θέλει να ξεκουράσει και τους βασικούς, περιμένουμε πως ο Ίγκι Μπραζντέικις θα παίξει αρκετά. Ο Λιθουανός είναι καλός σκόρερ και έχει φάσεις στο 1-1, οπότε δεν είναι καθόλου κακή επιλογή να πάμε στο σκοράρισμά του. Ποντάρουμε λοιπόν στο -8,5 του Ίγκι Μπραζντέικις στην Stoiximan για να συμπληρώσουμε καλά το Bet Builder μας.

Ας κάνουμε λοιπόν μια ανακεφαλαίωση στης επιλογές μας για το Ολυμπιακός – Περιστέρι Στοίχημα:

Ολυμπιακός -10,5

Ίγκνας Μπραζντέικις  Over 8,5 πόντοι

Το συγκεκριμένο bet builder μας πληρώνει με απόδοση 2.55 στην Stoiximan 

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;