ΜΠΑΣΚΕΤ



Ντέρμπι παραμονής έχουμε στην Πάτρα. Ο Απόλλωνας, ο οποίος φέτος έχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ προβλήματα, ετοιμάζεται να υποδεχθεί το Μαρούσι. Οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη προκειμένου να πάρουν ανάσα. Εξάλλου είπαμε. Μιλάμε για ντέρμπι παραμονής! Πάμε λοιπόν να δούμε τις επιλογές μας από το Απόλλων – Μαρούσι Στοίχημα.

Ο Απόλλωνας μετά την αλλαγή προπονητή δεν έχει βρει τα πατήματά του ακόμα. Μετράει 6 σερί ήττες και σε αυτές δεν έχει καταφέρει να δείξει κάτι στο παρκέ. Είναι λογικό έτσι το 1-6 στο οποίο βρίσκεται και δύσκολα θα αλλάξει αυτό.

Το Μαρούσι από την άλλη, μετά την πρόσληψη του Γιώργου Λιμνιάτη δείχνει ολοένα και καλύτερο πρόσωπο. Στην επίθεση έχει ταλέντο και το δείχνει, ενώ στην άμυνα θέλει δουλειά. Απέναντι στον Απόλλωνα όμως, αυτό δείχνει πως είναι αρκετό.

Πάμε για Απόλλων – Μαρούσι στοίχημα λοιπόν. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο και μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω στην αναμέτρηση. Είναι σε καλύτερο φεγγάρι και μπορούν να κάνουν καλή δουλειά.

Εμείς, κοιτώντας τις στοιχηματικές επιλογές, θα ποντάρουμε στο -5,5 του Αμαρουσίου, το οποίο στην Stoiximan πληρώνει με το εξαιρετικό 1.91!

Εάν θέλουμε να κοιτάξουμε και κάτι περισσότερο, αξίζει να προσθέσουμε και το νικητής πρώτης περιόδου Μαρούσι, το οποίο προσθέτοντάς το στο Bet Builder μας στην Stoiximan θα μας ανεβάσει ακόμη περισσότερο την απόδοσή μας.

Ας κάνουμε λοιπόν μια ανακεφαλαίωση στης επιλογές μας για το Απόλλων – Μαρούσι Στοίχημα:

Μαρούσι νικητής πρώτης περιόδου

Μαρούσι -5,5

Το συγκεκριμένο bet builder μας πληρώνει με απόδοση 2.45 στην Stoiximan 

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;