ΜΠΑΣΚΕΤΜε 25 πόντους, ο Αϊζάϊα Κάνααν έκανε ρεκόρ καριέρας στην Ευρωλίγκα. Για την ενέργεια που παίρνει από τον κόσμος αλλά και για τις συμβουλές που δίνει στον Τόμας Ουόκαπ μίλησε αποκλειστικά στο “Amerikanos24tv” λίγο μετά το ματς.

Πρώτα απ’ όλα, χαρούμενη  Ημέρα των Ευχαριστιών. Τι έκανε η γαλοπούλα για σένα (και έπαιξες τόσο καλά); Ρεκόρ καριέρας σήμερα, 25 πόντοι.

Ξέρεις, έφαγα πολύ καλά χθες και πέρασα χρόνο με την οικογένειά μου.Είναι πάντα καλό να να είσαι σε θέση να βγεις έξω και να δείξεις όλη τη σκληρή δουλειά που κάναμε όλη την εβδομάδα. Συνεχίζουμε να να κάνουμε βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Κοιτάζοντας τα στατιστικά, μόνο είχατε μόνο 6 λάθη απόψε. Είναι αυτό ένα σημείο έμφασης από τον κοουτς Μπαρτζώκα; Είμαι σίγουρος ότι είναι πραγματικά χαρούμενος γι’ αυτό, σωστά;

Ναι, ξέρεις, πρέπει να προσέχουμε την μπάλα. Ξέρουμε ότι αν φροντίσουμε την μπάλα η επίθεση θα ευδοκιμήσει και, θα έχουμε τις ευκαιρίες και τα σουτ που χρειαζόμαστε. Έτσι, είναι σίγουρα ένα σημείο έμφασης  η, απλά να φροντίζουμε την μπάλα και να βεβαιωνόμαστε ότι εκτελούμε το πλάνο.

25 πόντους για σένα και 14 για τον Thomas Walkup. Συνολικά 39 πόντους για το backcourt του Ολυμπιακού. Πόσο σημαντικό είναι να βλέπεις τον πόιντ γκάρντ της ομάδας να βάζει τρίποντα;

Είναι πάντα καλό. Του λέω συνέχεια, ξέρεις, αν… είσαι ελεύθερος, σούταρε και δουλεύει σκληρά κάθε μέρα, οπότε τον εμπιστεύομαι, όταν σουτάρει.

Και, ξέρετε, το χρειαζόμαστε αυτό από από αυτόν, η άμυνα δεν πρόκειται να σεβαστεί το σουτ του, αλλά του λέω ανάγκασε τους να το σεβαστούν, ξέρεις, αν είσαι ελεύθερος, σούταρε

Την περασμένη εβδομάδα τον ρώτησα, αν μετά από 10 παιχνίδια, λαμβάνοντας υπόψη τα πάντα …που έχουν συμβεί, είσαι στο 6-4. Θα είστε ευχαριστημένοι; Είπε, ναι. 

Είσαι ευχαριστημένος με το να είσαι…στο 6-4 μετά από 10 παιχνίδια, ξέρεις, με όλους τους τραυματισμούς και όλα τα άλλα που έχουν συμβεί μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν;

Ξέρετε, ήταν δύσκολα και είχαμε πολλά παιδιά να που αναγκάστηκαν να καλύψουν θέσεις που είχαμε κενά λόγω τραυματισμών ή προβλημάτων υγείας.

Και, ξέρετε, να είμαστε στο 6-4 μετά ένα δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή, Μου αρέσει το σημείο που βρισκόμαστε. Και όπως είπα, θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι. και θα γινόμαστε καλύτεροι όσο περνάει ο καιρός και όσο επιστρέφουν οι απόντες.

Τέλος, πρέπει να σε ρωτήσω για τους φιλάθλους. Ξέρεις, παρατηρώ ότι πάντα έχεις σύνδεση με φίλους στο court. Κι ας είσαι πάντα συγκεντρωμένος με το μυαλό σου στο παιχνίδι. Φώναξαν το όνομά σου σήμερα. Δεν ήταν τέλειο, αλλά το έκαναν(γέλια). Λοιπόν, πόσο σημαντικό είναι για σένα, φίλε, με αυτή τη σύνδεση που έχεις, Στην δεύτερη σεζόν σου εδώ με τον Ολυμπιακό. Μπορείς να μιλήσεις για τη σημασία της της σχέσης που έχεις με τους φιλάθλους;

Τρέφομαι από αυτούς, ξέρεις, την ενέργεια που φέρνουν σε κάθε παιχνίδι, παίρνουν χρόνο από την πολυάσχολη μέρα τους για να έρθουν εδώ και να μας παρακολουθήσουν και, μου δίνει ενέργεια απλά να βλέπω… ξέρεις, τον κόσμο να βγαίνει και να ζητωκραυγάζει και προσπαθούν να μας σπρώξουν και γι’ αυτό τους δείχνω πάντα αγάπη εκεί στα “court seats”. Προφανώς είναι οι πιο κοντινοί και είναι πολύ πιο εύκολο. Αυτοί βάζουν πλάτη για μένα, ξέρεις, με υποστηρίζουν και εγώ απλά προσπαθώ να τους το ανταποδώσω πηγαίνοντας εκεί έξω και παίζοντας σκληρά και, και δίνοντάς τους μια παράσταση.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη στο κανάλι μας στο youtube:

a

 
ΙΛΗ

 • 76%
  ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
 • 67%
  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
 • 72%
  NFL NFL
 • 70%
  MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;