ΜΠΑΣΚΕΤ



Ο σταρ της Βαλένθια, Κρίς Τζόους, μίλησε αποκλειστικά στον Amerikanos24 αμέσως μετά την νίκη του Παναθηναϊκού επί της Βαλένθια για την 10η αγωνιστική της Euroleague.

Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλατε, μπήκατε σε αυτό το παιχνίδι με την τρίτo καλύτερη αμυντικό defensive rating στην  Ευρωλίγκα κι ο Παναθηναϊκός ήταν τέταρτος καλύτερος αλλά φάνηκε πως μπήκαν ζεστοί με τα τρίποντα. Εκεί κρίθηκε το παιχνίδι;

Δεν θα το έλεγα πως αποφάσισε το παιχνίδι, αλλά σίγουρα βοήθησε,

Ξέρεις, ειδικά όταν είσαι εντός έδρας κι έχεις μια τέτοια αρχή, με τον κόσμο που έχουν, είχε πολλή ενέργεια. Είχαν τον κόσμο στο πλευρό τους από την αρχή ήταν λίγο δύσκολο να τους περιορίσουμε. Έπαιξε μεγάλο ρόλο αργότερα στο παιχνίδι (το ξεκίνημα).

Πέρσι, έβαλες αυτό το μεγάλο σουτ, το game winner. Ήταν κάτι που είχες στο μυαλό σου όταν μπήκες στο ΟΑΚΑ για ζέσταμα;

Όχι, όπως λες ότι ήταν πέρυσι. Μου αρέσει να το βλέπω αλλά, κάθε χρόνο είναι κάτι διαφορετικό. Κάθε χρόνο, μπαίνεις μέσα και ξέρεις πως δεν θα έχεις την ίδια τύχη (μπορείς να πεις). Ήξερα ότι θα ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Θέλαμε να μπούμε και, προσπαθήσουμε να κερδίσουμε εδώ. δεν μας βγήκε αλλά ήταν μια καλή νίκη για αυτούς.

Υπάρχει κάποιος παίκτης από τον Παναθηναϊκό που έκανε τη διαφορά σε αυτό το παιχνίδι; Κάποιος που ίσως με την ενέργεια του να παρέσυρε τους άλλους;

Ο Λεσόρ έχει πάντα ενέργεια. Είναι ένας παίκτης που παίζει πάντα με ενέργεια. Αλλά, για μένα ο Σλούκας είναι ένας ταλαντούχος βετεράνος. Μπορείς να πεις πως ελέγχει τον ρυθμό. Έχει τους συμπαίκτες του «στην ίδια σελίδα» Και νομίζω ότι αυτός κάνει τη διαφορά. Να έχεις έναν τέτοιο ηγέτη. Νιώθω ότι θα πάει την ομάδα του αρκετά μακριά.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.

Καλή Ημέρα των Ευχαριστιών.

Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη στο κανάλι μας στο youtube.








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;