ΜΠΑΣΚΕΤ



Ο Ντίνος Μήτογλου δεν μας έκανε το χατήρι απέναντι στην Βαλένθια και έμεινε πίσω σε ό,τι έχει να κάνει με τα ριμπάουντ. Δεν του κρατάμε κακία όμως. Μας έχει πάει μπόλικα ταμεία, οπότε ένας κουβάς δεν θα μας καταστρέψει. Πάμε όμως να δούμε την συνέχεια. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ζάλγκιρις και είναι το μεγάλο φαβορί για να κάνει το κάτι παραπάνω στην αναμέτρηση. Πάμε λοιπόν να δούμε τις επιλογές μας από το Ολυμπιακός – Ζάλγκιρις Στοίχημα!

Ο Ολυμπιακός έχει σχεδόν εξαντλήσει τα εισιτήριά του. Ο κόσμος αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών» στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και έτσι οι Πειραιώτες είναι δεδομένο πως θα έχουν επιπλέον στήριξη. Όπως άλλωστε συμβαίνει πάντα στο ΣΕΦ με τους Ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει ξανά στην διάθεσή του τον Νάιτζελ Ουίλιαμς – Γκος, ενώ εκτός είναι και ο Ναζ Μήτρου – Λονγκ, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Από την άλλη, κανονικά θα αγωνιστεί ο Νίκολα Μιλουτίνοφ και ο Σακίλ ΜακΚίσικ, που θα κάνουν το ντεμπούτο τους μετά από αρκετές εβδομάδες εκτός.

Πάμε όμως να δούμε τις επιλογές μας για το Ολυμπιακός – Ζάλγκιρις Στοίχημα!

Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί και δεν τον παίρνει να αφήσει ματς στην έδρα του να χαθούν. Με την… κανονικότητα να επιστρέφει, εμείς θα ποντάρουμε στη νίκη των Ερυθρόλευκων, αλλά με ένα ταπεινό χάντικαπ της τάξεως του -5,5.

Στα ειδικά, πιστεύουμε πως για ακόμα ένα παιχνίδι, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης θα ψάξει τα σουτ του, οπότε, με το λάιν χαμηλά, μπορεί να κάνει τη δουλειά που θέλουμε. Ποντάρουμε λοιπόν στο 1+ τρίποντο του Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Τέλος, πάμε σε μια επιλογή που ίσως να μην περιμένετε. Ο Λουκ Σίκμα είναι σκληροτράχηλος και απέναντι στον Σμιτς μπορεί να ματσάρει καλά.

Περιμένουμε να πάρει λεπτά ο Αμερικανός, οπότε το 6+ πόντοι του μας αρέσει και πάλιστα πάρα πολύ!

Ας κάνουμε λοιπόν μια ανακεφαλαίωση στης επιλογές μας για το Ολυμπιακός – Ζάλγκιρις Στοίχημα:

Ολυμπιακός -5,5

Γιαννούλης Λαρεντζάκης 1+ εύστοχο τρίποντο

Λουκ Σίκμα 6+ πόντοι

Το συγκεκριμένο bet builder μας πληρώνει με απόδοση 5.30 στην Stoiximan 

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;