ΜΠΑΣΚΕΤ



Ξεκινάει η “διαβολοβδομάδα” της EuroLeague σήμερα το βράδυ, οπότε επιστρέφουμε και εμείς στα ταμεία. ‘Η τουλάχιστον… ελπίζουμε πως θα επιστρέψουμε στα ταμεία. Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Βελιγράδι, όχι για να αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά την Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία πλέον έχει προσωρινή έδρα το Aleksandar Nikolic Hall. Εκεί θα ταξιδέψουμε και εμείς στοιχηματικά. Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά το σημείο μας.

(21:05) Maccabi Tel Aviv – Olympiacos: ΔΙΠΛΟ (2.55 Novibet

Ναι, ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Ναι, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αρκετούς τραυματισμούς και δεν θα έχει στην διάθεση του τους Μιλουτίνοφ και Μακίσικ. Ναι, ο Σίκμα επιστρέφει σήμερα από τραυματισμό και κανείς δεν ξέρει πόσο χρόνο συμμετοχής θα πάρει από τον coach Μπαρτζώκα. Παρόλα αυτά όμως, θεωρώ ότι στο 2.55 αξίζει το ποντάρισμα μας το διπλό του Ολυμπιακού για τους παρακάτω λόγους:

  1. Η Μακάμπι δεν παίζει στην φυσική της καυτή έδρα στο Τελ Αβίβ. Αντιθέτως, εξαιτίας του πολέμου, αγωνίζεται χωρίς κόσμο στο Βελιγράδι. Επομένως και οι δύο ομάδες ξεκινάνε στο 50/50 την αναμέτρηση. Καμία δεν θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας. Και το πλεονέκτημα έδρας που έχουμε συνηθίσει να έχει η Μακάμπι είναι αρκετά μεγάλο.
  2. Ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίσει αυτό το παιχνίδι για να αφήσει πίσω του και να “ρεφάρει” την απρόσμενη ήττα από την Μπασκόνια. Μην ξεχνάμε ότι πλέον έχει δύο συνεχόμενες ήττες στην Ευρωλίγκα και μετράει ρεκόρ 3-4.
  3. Η Μακάμπι μπορεί να βρίσκεται στο 4-2 αλλά σε καμία περίπτωση δεν τρομάζει. Δυσκολεύθηκε σε άδειο γήπεδο στο Βελιγράδι με την απογοητευτική Μπάγερν, ενώ στο Μονακό δέχθηκε 107 πόντους.

Το παιχνίδι θα κριθεί από την άμυνα του Ολυμπιακού. Η Μακάμπι είναι ομάδα που σκοράρει πολύ, έχοντας την δεύτερη καλύτερη επίθεση στην EuroLeague. Από την άλλη, η Μακάμπι έχει και την δεύτερη χειρότερη άμυνα της λίγκας, ενώ ο Ολυμπιακός την πέμπτη καλύτερη. Με λίγα λόγια το παιχνίδι είναι επίθεση vs. άμυνα.

Ας ελπίσουμε ότι σήμερα θα πανηγυρίσει η άμυνα.
– DA








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;